Ο Batman του Ben Affleck θα πάρει το φινάλε που του αξίζει στο The Flash

Όλα όσα δήλωσε ο ηθοποιός για την εμπειρία του στα γυρίσματα
08 Ιανουαρίου 2022 17:55
Ο Batman του Ben Affleck θα πάρει το φινάλε που του αξίζει στο The Flash

Ο Michael Keaton φαίνεται πως θα είναι ο βασικός Batman του DCEU από εδώ και πέρα, καθώς έχει επιβεβαιωθεί πως θα εμφανιστεί και στην ταινία "Batgirl", μετά την επιστροφή του στο "The Flash". Ωστόσο η ταινία του Andy Muschietti με τον Ezra Miller πρωταγωνιστεί θα σημάνει την επιστροφή του Bruce Wayne του Ben Affleck αλλά ταυτόχρονα και το δικό του αντίο στον χαρακτήρα. 

Στη νέα του συνέντευξη στη Herlad Sun, ο Affleck μίλησε εκτενέστερα για τον ρόλο του στο The Flash και πώς η ταινία θα δώσει το καλύτερο φινάλε στον Batman του. Δε δίστασε μάλιστα να αποκαλύψει πως οι σκηνές του εκεί είναι μάλλον οι αγαπημένες του ως Batman μέχρι σήμερα: 

Δεν το έχω πει ποτέ ξανά αυτό δημόσια, αλλά μάλλον οι αγαπημένες μου σκηνές όσον αφορά τον Batman και την ερμηνεία του που έχω κάνει, είναι στην ταινία του Flash. Ελπίζω να διατηρήσουν την ακεραιότητα των όσων κάναμε επειδή ήταν φοβερά και πραγματικά ενδιαφέροντα, αλλά διαφορετικά, όχι με τον τρόπο που είναι ασύμφωνα με τον χαρακτήρα. 

Προσθέτει μάλιστα λίγο αργότερα πως βρήκε πραγματικά ικανοποιητική την εμπειρία σε σημείο που είπε "Ουάου πραγματικά τώρα κατάλαβα πως γίνεται". 

Το The Flash είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις 4 Νοεμβρίου του 2022.