Ντυθείτε “Batman” ή “Catwoman” τις απόκριες με αυτές τις στολές από τη νέα ταινία (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Για να μη βάλετε όλοι στολές από το “Squid Game”
07 Ιανουαρίου 2022 13:25
Ντυθείτε “Batman” ή “Catwoman” τις απόκριες με αυτές τις στολές από τη νέα ταινία (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Το “The Batman” του Matt Reeves με τον Robert Pattinson θα κυκλοφορήσει επιτέλους στις αρχές του Μαρτίου και μόλις ανακοινώθηκε το επίσημο merchandise της ταινίας. Συγκεκριμένα, αποκαλύφθηκαν επίσημες στολές της ταινίας, τις οποίες μπορείτε να φορέσετε αυτές τις απόκριες ή γενικά για εσάς που αγαπάτε το cosplay.

Οι εν λόγω στολές θα κυκλοφορήσουν σε διάφορα μεγέθη για μικρούς και μεγάλους και θα έχετε τη δυνατότητα να ντυθείτε με τη στολή του Σκοτεινού Ιππότη ή με αυτή της Catwoman. Ωστόσο, θα έρθουν και μικρά μεγέθη για παιδιά. Οι εκδόσεις αυτών των στολών είναι έξι και ονομάζονται “The Batman Adult Deluxe Costume”, “The Batman Adult Costume Top”, “The Batman Child Selina Kyle Costume”, “The Batman Adult Selina kyle Costume”, “The Batman Kids Costume” και “The Batman Deluxe Kids Costume".

Οι deluxe εκδόσεις έχουν και αποσπώμενη κάπα, μπότες και άλλα αντικείμενα που μπορείτε να δείτε στις εικόνες παρακάτω:

Μπορείτε να κάνετε pre-order τις στολές πατώντας εδώ.

To cast της ταινίας περιλαμβάνει τους: Robert Pattinson (Bruce Wayne), Zoe Kravitz (Selina Kyle aka Catwoman), Paul Dano (Riddler), Andy Serkis (Alfred), Jeffry Wright (Jim Gordon), Colin Farrell (Oswald Cobblepot), John Turturro (Carmine Falcone).

Διαβάστε για την "Kurt Cobain" επιρροή που θα έχει ο χαρακτήρας του Bruce Wayne του Pattinson. Επίσης, η Kravitz αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη διαφορετική βερσιόν της Catwoman που θα υποδυθεί.

Το The Batman αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Μαρτίου του 2022.

Tags: