Renfield: Ο Nicolas Cage εμπνεύστηκε από το Malignant για το ρόλο του Δράκουλα

Πήρε έμπνευση από πολλές ταινίες γενικά
03 Ιανουαρίου 2022 15:57
Renfield: Ο Nicolas Cage εμπνεύστηκε από το Malignant για το ρόλο του Δράκουλα

Στο παρελθόν σάς ενημερώσαμε με σχετική είδηση πως ο Nicolas Cage πρόκειται να υποδυθεί τον Κόμη Δράκουλα στην επερχόμενη ταινία, Renfield, με παραγωγό τον Robert Kirkman του The Walking Dead. Μάλιστα, ο Chris McKay (The Tomorrow War) θα καθίσει στη σκηνοθετική καρέκλα, με τον Nicholas Hoult του Mad Max: Fury Road να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο Renfield προήλθε από το μυθιστόρημα του Bram Stoker’s Dracula το 1897 ως ένας ασθενής σε ένα άσυλο με εμμονή να πίνει αίμα και να πιστεύει ότι θα βρει την αθανασία. Το σενάριο της ταινίας έχει γράψει ο Ryan Ridley του Rick and Morty, ο οποίος είχε μεταφέρει στο παρελθόν ότι θα έχει και ένα κωμικό στοιχείο. Μάλιστα, τον Renfield τον είχε υποδυθεί και ο Dwight Frye στην ταινία του Δράκουλα το 1931.

Τώρα μέσα από μία συνέντευξη που έδωσε στο Awards Circuit podcast του Variety, ο διάσημος ηθοποιός λέει ότι εμπνεύστηκε από το “Malignant”, για το ρόλο του ως Δράκουλας.

Θέλω ο χαρακτήρας να εμφανιστεί με έναν μοναδικό τρόπο, σε σχέση με αυτούς που έχουμε δει στο παρελθόν. Σκέφτομαι λοιπόν να επικεντρωθώ πραγματικά στην κίνηση του χαρακτήρα. Ξέρεις, είδα το Malignant και σκέφτηκα τι έκανε με αυτές τις κινήσεις -ακόμα και αυτό που έγινε στο Ringu με τον Sadako Yamamura. Θέλω να δω τι μπορούμε να κάνουμε με τις κινήσεις και τη φωνή του χαρακτήρα μου.

Φυσικά, ο Cage είδε και την ταινία “Dracula” του Francis Ford Coppola, καθώς και το κλασσικό φιλμ του 1931 και είπε πως θέλει να φέρει έναν σωστό τόνο στον χαρακτήρα.

Όταν πιάσεις τον τόνο σωστά, δηλαδή κωμωδία και τρόμο, όπως το American Werewolf in London, είναι τρομερό. Πρέπει να είναι εύστοχο. Αλλά αυτό ψάχνω, να φέρω κάτι καινούργιο σε αυτόν τον χαρακτήρα, καθώς και τον τέλειο τόνο όσον αφορά την κωμωδία και τον τρόμο.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με την ταινία παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.