Γιατί θα λείπει η J.K. Rowling από το reunion του Harry Potter;

Η δημιουργός του μαγικού αυτού κόσμο θα είναι απούσα από την γιορτή
31 Δεκεμβρίου 2021 19:48
Γιατί θα λείπει η J.K. Rowling από το reunion του Harry Potter;

Εορταστικό θα είναι το κλίμα στο reunion σόου του Χάρι Πότερ για την 20η επέτειο του franchise, εκτός από το γεγονός ότι θα κάνει πρεμιέρα αύριο την Πρωτοχρονιά στο HBO Max. Ηχηρές απουσίες δυστυχώς θα υπάρχουν καθώς αρκετοί ηθοποιοί του cast δυστυχώς έχουν φύγει από τη ζωή όπως ο "Albus Dumbledore" του Richard Harris, o Θείος Βέρνον του Richard Griffiths, η Helen McCrory (Narcissa Malfoy) και ο Σέβερους Σνέιπ του Alan Rickman. 

Μια από τις απουσίες θα είναι και η ίδια η δημιουργός του μαγικού κόσμου του Χάρι Πότερ. Η J.K. Rowling θα απέχει από το reunion και η ομάδα της έδωσε απάντηση στο γιατί. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Entertainment Weekly οι άνθρωποι της Rowling δεν αποδέχθηκαν την πρόσκληση που έλαβε από τη Warner Bros. για να συμμετέχει στο special επεισόδιο. 

Θα κάνει όμως μια εμφάνιση-κονσέρβα από διάφορα πλάνα αρχείου από το 2019, όπως διαμηνύουν οι συνεργάτες της, καθώς θεωρούν πως αυτό θα είναι αρκετό αντί το να παρευρεθεί αυτοπροσώπως.

Ωστόσο, πρέπει να αναφέρουμε πως η Rowling έχει βρεθεί για διάφορους λόγους όχι μόνο στο στόχαστρο των ίδιων της των fans αλλά και του κόσμου γενικότερα, έχοντας κάνει δημόσια ομοφοβικά σχόλια. Οι συνεργάτες της Rowling, όπως μεταφέρει το ρεπορτάζ του EW, επιμένουν πως ο παραπάνω παράγοντας δεν έπαιξε ρόλο για αυτή την απόφαση. 

Όσον αφορά το σπέσιαλ επεισόδιο:

Θα είναι ένα σπέσιαλ επεισόδιο σαν αυτό που είδαμε πριν μερικούς μήνες με τα “Φιλαράκια” και θα βρίσκονται φυσικά όλοι οι πρωταγωνιστές μαζί, να μιλούν για την εμπειρία τους και όχι μόνο. Έτσι, σε αυτό το σπέσιαλ, θα δούμε τους Daniel Radcliffe, Ruprt Grint, Emma Watson και άλλους χαρακτήρες από τις οκτώ ταινίες, να γιορτάσουν το εμβληματικό franchise του Harry Potter.

Οι περισσότεροι βασικοί ηθοποιοί των 8 ταινιών του Χάρι Πότερ θα συμμετέχουν στο reunion σόου, όπως οι: Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Imelda Staunton, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Matthew Lewis, Evanna Lynch, και Ian Hart.