Θα δούμε ξανά μαζί τους Keanu Reeves και Carrie-Anne Moss για χάρη του John Wick 5;

Οι δυο τους το θέλουν πολύ και η Trinity έχει μια ιδέα για αυτό
30 Δεκεμβρίου 2021 22:35
Θα δούμε ξανά μαζί τους Keanu Reeves και Carrie-Anne Moss για χάρη του John Wick 5;

Σε μια από τις πρόσφατες κοινές συνεντεύξεις τους οι Keanu Reeves και Carrie-Anne Moss αποκάλυψαν πως μετά το The Matrix: Resurrections θα ήθελαν να συνεργαστούν μαζί ξανά σε μια ταινία.

Τι καλύτερο λοιπόν από το άλλο πολύ επιτυχημένο franchise που πρωταγωνιστεί ο Reeves και αναφερόμαστε στο John Wick, το οποίο πρόσφατα ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματά του 4ου φιλμ και κάποια στιγμή θα ξεκινήσουν και αυτά του 5ου. 

Μιλώντας στο People η "Trinity" αποκάλυψε πως ο αγαπημένος της ρόλος του Keanu είναι ο John Wick, με την ίδια να ρίχνει την ιδέα να παίξει σαν δολοφόνος στο John Wick 5:

Λατρεύω τα John Wick. Τότε είναι που πραγματικά κατάλαβα το αφάνταστο ταλέντο του Keanu να λέει μια ιστορία μέσα από το σώμα του. Και δεν το είχα καταλάβει τόσο βαθιά όσο όταν πήγα με τα παιδιά μου να το δούμε. Μας έφερε και πιο κοντά αυτό κιόλας... Θα ήθελα να παίξω έναν εκτελεστή σε μια John Wick ταινία. 

Σε εκείνο το σημείο ο Keanu Reeves είπε να προσέχει τι εύχεται, αφήνοντας να εννοηθεί πως ίσως κάνει κάτι για αυτό το ενδεχόμενο.

Αν συμβεί αυτό βέβαια θα δούμε την παλιά τριπλέτα των Neo, Trinity και Μορφέα να συναντώνται στη μεγάλη οθόνη, καθώς στα John Wick συμπρωταγωνιστεί ο Laurence Fishburne

Πλέον, μετά και την καθυστέρηση που έλαβε, το John Wick: Chapter 4 αναμένεται στις αίθουσες είναι στις 24 Μαρτίου 2023