Guardians of the Galaxy Vol. 3: Η Gamora δίνει κλεφτή ματιά στην εμφάνισή της (ΦΩΤΟ)

Μέσα από μια φωτογραφία που ανέβασε η Zoe Saldana στο Instagram
30 Δεκεμβρίου 2021 19:20
Guardians of the Galaxy Vol. 3: Η Gamora δίνει κλεφτή ματιά στην εμφάνισή της (ΦΩΤΟ)

Τα γυρίσματα του Guardians of the Galaxy Vol. 3 έχουν ξεκινήσει από τον Νοέμβριο με όλο το γνωστό παρεάκι του Star Lord να επιστρέφει υπό τις οδηγίες του James Gunn. Το τρίτο κεφάλαιο, άλλωστε αναμένεται να κλείσει τον κύκλο για πολλούς -αν όχι όλους- τους βασικούς χαρακτήρες, όπως έχει ειπωθεί εδώ και καιρό. 

Τώρα η Zoe Saldana που υποδύεται την Gamora μπόρεσε να μοιραστεί μια φωτογραφία από τα γυρίσματα του GotG Vol. 3 και να πάρουμε μια κλεφτή ματιά στην εμφάνιση της κόρης του Thanos. Έστω και αν βλέπουμε μόνο το πρόσωπό της προς το παρόν. 

Δείτε τη φωτογραφία της Zaldana από το πλατό του GotG Vol. 3

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoe Saldana (@zoesaldana)

 

Το cast περιλαμβάνει τους: Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Bradley Cooper, Vin Diesel και Sean Gunn, προστέθηκαν οι Will Poulter (Adam Warlock) και ο Chukwudi Iwuji από το cast του "Peacemaker", σε άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο.

Το Guardians of the Galaxy Vol. 3 αναμένεται στις αίθουσες τον Μάιο του 2023, ενώ το ειδικό εορταστικό επεισόδιο, Guardians the Galaxy: Holiday Special, θα προβληθεί μέσα από το Disney Plus τον Δεκέμβριο του 2022.