O Guillermo Del Toro αποκαλύπτει πώς θα ήταν η δική του Justice League Dark ταινία

Παραδέχεται ότι πάντοτε ήταν fan της DC
30 Δεκεμβρίου 2021 16:36
O Guillermo Del Toro αποκαλύπτει πώς θα ήταν η δική του Justice League Dark ταινία

Ο Zack Snyder μπορεί να παρέδωσε μια ζοφερή βερσιόν της Justice League, αλλά ο Guillermo Del Toro μια φορά και έναν καιρό ετοίμαζε τη δική ακόμα πιο σκοτεινή Justice League ταινία.

Ο "παραμυθάς" του Χόλιγουντ, όπως τον αποκαλούν, μια δεκαετία πριν ετοίμαζε την κινηματογραφική μεταφορά του Justice League Dark, ένα χρόνο αφότου είχε κάνει ντεμπούτο ως comic. Το project δυστυχώς φαλίρισε ολοκληρωτικά το 2017 όταν αποχώρησε και ο Doug Liman από αυτό. 

Πλέον έμειναν οι ιστορίες και το "τι θα γινόταν εάν' για να διηγείται ο Del Toro σε συνεντεύξεις.

Και αυτό ακριβώς έκανε στο Comicbookmovie.com όπου αποκάλυψε πώς θα ήταν η δική του Justice League με τους Zatanna, Deadman, John Constantine, Swamp Thing και Klarion the Witch Boy, ενώ ανέφερε πως είχε επηρεαστεί αρκετά από την Alan Moore βερσιόν του Constantine: 

Πήρα λίγο από την εναρκτήρια σκηνή του Constantine του Alan Moore. Πήρα επίσης λίγο από τη δυναμική μεταξύ Swamp Thing και Abby Arcane και λίγο από το πώς ο Deadman θα αποκτούσε σώμα, και πως θα ήταν η εμπειρία του να ζει με τη συνείδηση αυτού του ατόμου. Και φυσικά θα είχα έναν από τους αγαπημένους μου όλων των εποχών τον δαίμονα Etrigan. Λατρεύω αυτόν τον χαρακτήρα. Η Zatanna είναι ακόμη μια χαρακτήρας που είναι πραγματικά αβίαστα πανίσχυρη και ενδιαφέρουσα, ενώ θα έβαζα και στη συνταγή τον Klarion.

Τι προτιμάει ο Del Toro, Marvel ή DC; 

Την ξεκάθαρη προτίμησή του σε ποιο σύμπαν υπερηρώων ανήκει η καρδιά του σκηνοθέτη των "The Shape of Water" και "Pacific Rim" αποκάλυψε στην ίδια συνέντευξη. Είπε χαρακτηριστικά: 

Ήμουν πάντοτε φαν της DC.

Έκτοτε η Warner Bros. προσπαθεί να κρατήσει στην επιφάνεια αυτούς τους χαρακτήρες, έχοντας δώσει το πράσινο φως σε μια ταινία με τη Zatanna από την δημιουργό του Promising Young Woman, Emerald Fennell, καθώς και σειρές για τους Constantine και Madame Xanadu για το HBO Max. Αν και τίποτα απτό δεν έχουμε δει μέχρι σήμερα για αυτά. 

Προς το παρόν ο Del Toro προωθεί τη νεότερή του ταινία με τίτλο "Nightmare Alley" που θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο στις ελληνικές αίθουσες, ενώ προετοιμάζεται για τον δικό του "Πινόκιο" στο Netflix.