Don’t Look Up: Ο Timothée Chalamet ήθελε να μοιάζει στον Joe Exotic από το Tiger King

Τον είδαμε αλλιώς στην ταινία
30 Δεκεμβρίου 2021 16:25
Don’t Look Up: Ο Timothée Chalamet ήθελε να μοιάζει στον Joe Exotic από το Tiger King

Το Collider φέρνει στα φώτα της δημοσιότητας μια είδηση που αφορά τον Timothée Chalamet και το ρόλο του στο πρόσφατο Don’t Look Up του Netflix. Όπως επισημαίνει η Susan Matheson σε μία συνέντευξή της στο Vogue, ο διάσημος ηθοποιός ήθελε να έχει να στιλάκι που θα έφερνε στον Joe Exotic του Tiger King. Ναι, καλά διαβάσατε.

Όπως φαίνεται ο Chalamet είναι μεγάλος fan του ντοκιμαντέρ που καθήλωσε κοινό και κριτικούς στην πρώτη καραντίνα, αφού όπως είχε αναφέρει παλιότερα στην Matheson, ο Chalamet επηρεάστηκε από την εμφάνιση του Joe Exotic και ήθελε ο χαρακτήρας που θα υποδυθεί στο Don’t Look Up να μοιάζει με εκείνον.

Το πρώτο πράγμα που μου είχε πει ήταν «θέλω μία χαίτη» και φυσικά μου έστειλε φωτογραφίες του Joe Exotic. Εκείνη την εποχή όλοι είχαν εμμονή με τον Joe, και έτσι βρήκα έναν τύπο από τη Νέα Ζηλανδία που είχε μία καταπληκτική χαίτη, την οποία έδειξα στον Timotheé και μου είπε “Μπίνγκο”!

Το λουκ του τελικά εξελίχθηκε στη χαίτη που βλέπουμε στην ταινία. Η ταινία περιλαμβάνει πολλά λουκ και άλλων χαρακτήρων, συμπεριλαμβανομένων αυτό του Leonardo DiCaprio.

Η σύνοψη της ταινίας έχει ως εξής:

Η Κέιτ Ντιμπιάσκι (Τζένιφερ Λόρενς), φοιτήτρια αστρονομίας και ο καθηγητής της Δρ. Ράνταλ Μίντι (Λεονάρντο Ντι Κάπριο) κάνουν μια εκπληκτική ανακάλυψη ενός κομήτη που περιφέρεται γύρω από το ηλιακό σύστημα. Το πρόβλημα είναι πως βρίσκεται σε πορεία άμεσης σύγκρουσης με τη Γη. Το άλλο πρόβλημα; Κανείς δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται πραγματικά. Αποδείχθηκε ότι η προειδοποίηση της ανθρωπότητας για έναν πλανητικό δολοφόνο στο μέγεθος του Έβερεστ αποτελεί ένα άβολο θέμα προς συζήτηση.

Με τη βοήθεια του Δρ Oglethorpe (Rob Morgan), η Kate και ο Randall ξεκινούν μια περιοδεία στα μέσα ενημέρωσης που τους μεταφέρει από το γραφείο της αδιάφορης Προέδρου Orlean (Meryl Streep) και του συκοφαντικού γιου της και επιτελάρχη, Jason (Jonah Hill) και στη συχνότητα του The Daily Rip, μια αισιόδοξη πρωινή εκπομπή που φιλοξένησαν οι Brie (Cate Blanchett) και Jack (Tyler Perry). Με μόλις έξι μήνες να απομένουν μέχρι ο κομήτης να προσκρούσει, η διαχείριση του κύκλου ειδήσεων 24 ωρών και η προσοχή του κοινού με τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης προτού να είναι πολύ αργά, αποδεικνύεται συγκλονιστικά κωμικοτραγική -τι θα χρειαστεί άραγε για να κάνει τον κόσμο να κοιτάξει ψηλά ;!

Εσείς είδατε το Don’t Look Up; Πείτε μας στα σχόλια!