O Keanu Reeves είναι "δουλευταράς" και τον αποθεώνει το cast του Matrix: Resurrections

O Jonathan Groff που παίζει τον νέο Agent Smith έπαθε πλάκα μαζί του
28 Δεκεμβρίου 2021 21:12
O Keanu Reeves είναι "δουλευταράς" και τον αποθεώνει το cast του Matrix: Resurrections

Ο Keanu Reeves έχει αποδείξει πάμπολλες φορές πως δεν είναι ο συνηθισμένος, ψωνισμένος αστέρας του Χόλιγουντ, όπως εκείνη τη φορά που βοήθησε το συνεργείο του John Wick 4 να κουβαλήσει τον εξοπλισμό.

Είναι αυτό που θα λέγαμε μεταξύ μας "δουλευταράς" και ο τρόπος που αφοσιώνεται στη δουλειά του και στους ρόλους του, εντυπωσιάζει ακόμη και τους συνεργάτες του. 

Άκρως εντυπωσιασμένος από την ηθική που διέπει τον Keanu Reeves στη δουλειά του είναι ο Jonathan Groff, ο οποίος συμπρωταγωνιστεί μαζί του στο The Matrix: Resurrections ως τον νέο Agent Smith. Μιλώντας στο THR ο ηθοποιός εκθείασε τον Reeves ως έναν συνάδελφο που "βάζει τον πήχη" για τους υπόλοιπους και αποκάλυψε τι έκανε στο πλατό της ταινίας:

Όλες οι φήμες αληθεύουν για το ήθος του Keanu στη δουλειά. Ήταν εκεί και προπονούνταν πολύ πριν φτάσουμε εμείς. Την πρώτη μέρα που προπονούμασταν σε μια σκηνή, ο Keanu είχε βάλει ήδη τη στολή του jiu-jitsu και κλωτσούσε και έριχνε μπουνιές. Θέλει πραγματικά να θέτει τον πήχη για όλους τους υπόλοιπους από εμάς. 

Τώρα εάν τον Reeves τον ξαναδούμε στο ρόλο του Neo ο χρόνος και η πορεία του Matrix 4 θα το καθορίσουν αυτό. Επίσης, η επόμενη μεγάλη του ταινία το John Wick 4 έλαβε πρόσφατα μεγάλη καθυστέρηση και χάνει το 2022

Τις δικές μας εντυπώσεις από το The Matrix: Resurrections θα βρείτε πατώντας εδώ