Ανεβαίνει κατακόρυφα το κασέ του Tom Holland μετά την τεράστια επιτυχία του νέου "Spider-Man"  

Εκτιμάται ότι στο Spider-Man 4 θα εκτιναχθεί το ποσό που θα λάβει

Ανεβαίνει κατακόρυφα το κασέ του Tom Holland μετά την τεράστια επιτυχία του νέου "Spider-Man"

Μετά την τεράστια εμπορική επιτυχία του Spider-Man: No Way Home στα χρήματα δε θα κολυμπάνε μόνο οι Marvel Studios και Sony Pictures αλλά και ο νεαρός αστέρας της ταινίας. Ο Tom Holland που βλέπει τις μετοχές του να ανεβαίνουν κατακόρυφα στο Χόλιγουντ θα δει και μια αντίστοιχη αύξηση στο κασέ του. 

Όπως αναφέρουν πηγές και ειδικοί επί του θέματος στο Variety, ανέλυσαν το πόσο ανεβαίνει ο μισθός του 25χρονου αστέρα των Spider-Man ταινιών μιας και αναμένεται να εδραιωθεί σαν σημαντικός αστέρας του Χόλιγουντ. Πριν πάρει τον ρόλο του Peter Parker ο μισθός του κυμαίνονταν περίπου στο $1 εκατομμύριο και τώρα θα λαμβάνει τα διπλάσια και παραπάνω. 

Χαρακτηριστικά το άρθρο του Variety σημείωνει ότι θα λαμβάνει μεταξύ $2 με $5 εκατομμυρίων για τις ανεξάρτητες ταινίες και $5 με $10 εκατομμύρια για τις ταινίες των μεγάλων στούντιο. 

Πρακτικά σημαίνει ότι όταν παίξει στο Spider-Man 4 -όποτε έρθει αυτό- ο μισθός του θα αγγίζει ή θα ξεπερνά τα $10 εκατομμύρια

Όσο για την πορεία του Spider-Man: No Way Home ακούγεται έντονα ότι η Sony θα το σπρώξει για να είναι υποψήφιο στα Oscars του 2022, μια καμπάνια που αναμένουμε να δούμε έαν θα πετύχει τον στόχο της. Μάλιστα, ο Kevin Feige της Marvel Studios επιχειρηματολόγησε έντονα ως προς αυτό το ζήτημα, λέγοντας πως η προσπάθεια αυτή αξίζει να αναγνωριστεί από την Ακαδημία.