The Batman: Νέο trailer από το πουθενά με Catwoman και Bruce Wayne να μοιράζουν... εκδίκηση

Η "Νυχτερίδα και η Γάτα" σε δράση!
27 Δεκεμβρίου 2021 19:33
The Batman: Νέο trailer από το πουθενά με Catwoman και Bruce Wayne να μοιράζουν... εκδίκηση

Η Warner Bros. εν μέσω των εορτών δεν αφήνει το μομέντουμ του The Batman να πέσει και έδωσε από το πουθενά στη δημοσιότητα ένα ολκαίνουργιο και άκρως καταιγιστικό trailer. 

Από το νέο trailer φαίνεται πώς ο Bruce Wayne του Robert Pattinson θα έχει μια...ιδιαίτερη σχέση -ας το θέσουμε έτσι- με την Selina Kyle της Zoe Kravitz. Εχθροί, φίλοι ή ό,τι τους συμφέρει; Πάντως φαίνεται ότι θατους δούμε να συνεργάζονται αφού η Catwoman αποκαλεί το δίδυμό τους "The Bat and The Cat", όπως ακριβώς δηλαδή και ο τίτλος του trailer. 

Επίσης, αποκαλύπτονται νέες σκηνές για το πώς ο Riddler του Paul Dano συνδέεται με την ιστορία αλλά και το ότι έχει μια εμμονή με τον Bruce Wayne αφήνοντάς του προσωπικά μυνήματα. Ο "Καλύτερος Ντετέκτιβ του κόσμου" όπως είναι η βερσιόν του Batman δια χειρός Matt Reeves, όμως θα κάνει τα πάντα για να λύσει το γρίφο. 

To cast της ταινίας περιλαμβάνει τους: Zoe Kravitz (Selina Kyle aka Catwoman), Paul Dano (Riddler), Andy Serkis (Alfred), Jeffry Wright (Jim Gordon), Colin Farrell (Oswald Cobblepot), John Turturro (Carmine Falcone).

Το The Batman αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Μαρτίου του 2022

Δείτε το νέο trailer