Έχει κοινά το Spider-Man: No Way Home με τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών; Έχει για τον Kevin Feige  

Συγκεκριμένα με την "Επιστροφή του Βασιλιά" παρομοιάζει τη νέα ταινία του Spidey

Έχει κοινά το Spider-Man: No Way Home με τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών; Έχει για τον Kevin Feige

Αναρωτιέστε ακόμα πώς και σε ποιο σύμπαν θα μπορεί ο "Άρχοντας των Δαχτυλιδιών" να έχει κάποια ομοιότητα ή να συγκριθεί σε κάποιο επίπεδο με το Spider-Man: No Way Home. Κι όμως ο πρόεδρος των Marvel Studios, Kevin Feige, έκανε μια παρομοίωση -που ίσως και να είναι τραβηγμένη για μια μερίδα του κοινού- για να συγκρίνει πως δύο μεγάλα franchises ολοκλήρωσαν με εντυπωσιακό τρόπο την τριλογία τους.


ΠΡΟΣΟΧΗ SPOILERS

Μιλώντας με το The Hollywood Reporter, ο mastermind του MCU σύγκρινε την Multiverse περιπέτεια του Tom Holland με τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών: Η Επιστροφή του Βασιλιά λέγοντας τα εξής: 

Με τον τρόπο τον οποίο το Return of the King ήταν μια γιορτή και μια κορύφωση αυτής της εκπληκτικής δουλειάς που είχε γίνει στην τριλογία, αυτή είναι μια γιορτή τόσο της Homecoming τριλογίας αλλά και των υπόλοιπων πέντε ταινιών Spider-Man που έχουν προηγηθεί. 

Το ότι βέβαια το Lord of the Rings: Return of the King ήταν μια ταινία άξια των 11 Oscars που έλαβε εκείνη την χρονιά είναι ένα άλλο θέμα, αλλά φαίνεται πως η Marvel έχει οσκαρικές βλέψεις για το "No Way Home" και όσο παράξενο κι αν ακούγεται, λέγεται ότι θα το σπρώξει σοβαρά προς αυτή την κατεύθυνση.