Θα υπάρξει νέα τριλογία μετά το The Matrix Resurrections; - Η Lana Wachowski απαντά

Αρκετά κοφτά θα λέγαμε...
21 Δεκεμβρίου 2021 23:53
Θα υπάρξει νέα τριλογία μετά το The Matrix Resurrections; - Η Lana Wachowski απαντά

Θα περίμενε κανείς πως το The Matrix: Resurrections θα αποτελέσει την αφετηρία μιας νέας τριλογίας ταινιών του franchise, όμως φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ή τουλάχιστον είναι πολύ νωρίς να ανακοινωθεί το οτιδήποτε. Όπως και να έχει η Lana Wachowski, σκηνοθέτις του Matrix 4, απάντησε στο ενδεχόμενο αυτό με έναν...αρκετά κοφτό τρόπο θα λέγαμε. 

Θέλοντας να καταρρίψει τις όποιες συζητήσεις υπάρχουν για ένα ενδεχόμενο sequel η Wachowski απάντησε, κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της ταινίας στο ComicBook, εντελώς λακωνικά:

Όχι. 

Με μια τόσο απλή και λιτή απάντηση προς το παρόν καλύτερα να μη σκεφτόμαστε την ύπαρξη κάποιας συνέχειας ή τριλογίας για το 'Resurrections". Δεν ξέρουμε εάν στην απάντησή της έπαιξε ρόλο ότι προς το παρόν δεν επιθυμεί να σκέφτεται κάτι τέτοιο ή εάν επηρρεάστηκε από τα πρώτα reviews που ήταν αρκετά διχασμένα ως προς τις απόψεις τους. 

Πάντως εάν γίνει το The Matrix 5, o Keanu Reeves έχει δηλώσει πως θα ήθελε να παίξει ξανά τον Neo. Αυτό όμως είναι ένα ενδεχόμενο που μόνο η Lana μπορεί να το απαντήσει, είχε δηλώσει στο Fandango πριν μερικές μέρες. Τώρα εάν αυτή ήταν η τελική απάντηση ο χρόνος θα το δείξει. 

Το cast του περιλαμβάνει τους: Keanu Reeves (Neo), Carrie-Anne Moss (Trinity), Yahya Abdul-Mateen II (Morpheus), Jonathan Groff (Agent Smith), Jessica Henwick (Bugs), Neil Patrick Harris (Analyst), Jada Pinkett Smith ως Niobe, Lambert Wilson ως The Merovingian και Daniel Bernhardt ως Agent Johnson.

Το The Matrix: Resurrections θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 23 Δεκεμβρίου 2021.

Tags: