Death on the Nile: Το άλυτο -λόγω πανδημίας- μυστήριο του Πουαρό απέκτησε νέο trailer

Μετά από έξι καθυστερήσεις κυκλοφορεί τον Φεβρουάριο στις αίθουσες
21 Δεκεμβρίου 2021 23:08
Death on the Nile: Το άλυτο -λόγω πανδημίας- μυστήριο του Πουαρό απέκτησε νέο trailer

Το Death on the Nile είναι μια από τις πιο ταλαιπωρημένες -μαζί με το The King's Man- ταινίες λόγω της πανδημίας, καθώς μετά από έξι καθυστερήσεις, η Disney θα το κυκλοφορήσει κανονικά στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Φεβρουάριο του 2022 κι ας είναι μια ταινία που "κληρονόμησε" από την 20th Century. 

Πρόκειται για το sequel του "Murder on the Orient Express" όπου και πάλι ο Kenneth Branagh επιστρέφει στο ρόλο του πρωταγωνιστή Ηρακλή Πουαρό αλλά και πίσω από τις κάμερες ως σκηνοθέτης. Μαζί του όμως πρωταγωνιστεί ένας υπέρλαμπρος θίασος που περιλαμβάνει τους Gal Gadot, Armie HammerEmma MackeyTom BatemanRussell BrandRose LeslieLetitia WrightJennifer SaundersAnnette Bening, και Sophie Okonedo

Βέβαια, αυτή τη φορά, η Disney έπρεπε να αποφύγει έναν PR εφιάλτη εξαιτίας του Armie Hammer και στο νέο στούντιο η συμμετοχή του είναι ελάχιστη. Βλέπετε, ο γνωστός ηθοποιός αντιμετωπίζει κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης, οι οποίες βγήκαν στο φώς πριν μερικούς μήνες και ως αποτέλεσμα αυτού όχι μόνο αναγκάστηκε να αποχωρήσει από άλλες ταινίες που θα πρωταγωνιστούσε όπως τα "Shotgun Wedding", "Billion Dollar Spy" και το "The Offer", αλλά έκοψε σχέσεις μέχρι και η WME, η εταιρία που τον μανατζάρει. 

Αξίζει να αναφέρουμε πως πρόκειται για την δεύτερη κινηματογραφική μεταφορά του διάσημου μυθιστορήματος μυστηρίου, με την πρώτη να κυκλοφορεί το 1978 εκεί όπου ο αείμνηστος Peter Ustinov υποδύθηκε τον Ηρακλή Πουαρό. 

Η πρεμιέρα του Death on the Nile αναμένεται στις 11 Φεβρουαρίου 2021