The Batman: O Robert Pattinson έχει σκεφτεί ήδη πώς θα είναι η δική του τριλογία

Αν και τονίζει πως η ταινία του Reeves θα είναι αυτοτελής
21 Δεκεμβρίου 2021 16:36
The Batman: O Robert Pattinson έχει σκεφτεί ήδη πώς θα είναι η δική του τριλογία

Το περιοδικό Empire φιλοξενεί αρκετές συνεντέυξεις από τους συντελεστές του πολυαναμενόμενου The Batman και μέσα από ένα νέο του αφιέρωμα μάθαμε πως υπάρχουν σκέψεις για μια τριλογία -τουλάχιστον από πλευράς Robert Pattinson. 

Αρχικά ο παραγωγός του φιλμ, Dylan Clark δήλωσε πως "Αυτή είναι η πρώτη αυτόνομη ταινία Batman εδώ και μια δεκαετία και ελπίζουμε να θέσει τα θεμέλια για να χτιστούν κι άλλες ιστορίες." Ωστόσο επίσημα γνωρίζουμε μόνο ότι ετοιμάζονται spinoff σειρές για το HBO Max, μια στο Gotham PD και μια με τον Penguin του Colin Farrell

Ο Pattinson σκέφτεται τη δική του τριλογία

Ο αστέρας του φιλμ και νέος Bruce Wayne της DC αναφέρει πως έχει σκεφτεί το που θα πήγαινε η δική του βερσιόν του χαρακτήρα εάν φυσικά υπάρξουν sequels, αν και και αναφέρεται σε "ακόμη δύο ταινίες" ίσως γιατί πιθανότατα η DC Films να σκέφτεται μια "Reeves/Pattinson" τριλογία όπως έκανε με τους Nolan/Bale

Έχω κάνει έναν χάρτη με το που θα οδηγηθεί η ψυχολογία του Bruce εάν ήταν να επεκταθεί σε δύο ακόμα ταινίες. Θα ήθελα πολύ να το κάνω. 

Όσο για τον Matt Reeves, σκηνοθέτη του φιλμ αυτός δηλώνει πως είναι προσηλωμένος στο να παραδώσει μια ξεχωριστή Dark Knight ιστορία:

Κάνω ταινίες μόνο όταν είναι project που παθιάζομαι με αυτά. Αυτό είναι ακόμη περισσότερο έτσι, διότι ξέρεις ότι έχουν γίνει ήδη πολύ καλές προσπάθειες πριν από αυτό και είναι τόσο λατρεμένο, που δε γίνεται να έρθεις και να το φέρεις απλώς εις πέρας. Πρέπει να στοχεύσεις σε κάτι. 

To cast της ταινίας περιλαμβάνει επίσης τους: Zoe Kravitz (Selina Kyle aka Catwoman), Paul Dano (Riddler), Andy Serkis (Alfred), Jeffry Wright (Jim Gordon), Colin Farrell (Oswald Cobblepot), John Turturro (Carmine Falcone).

Από τις πιο ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τον νέο Batman είναι πως εμπνέεται από τον Kurt Cobain των Nirvana, περισσότερα για αυτό θα διαβάσετε εδώ

H νέα Batman ταινία συμπεριλήφθηκε στις πιο αναμενόμενες ταινίες του IMDb για το 2022.

Το The Batman αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Μαρτίου του 2022