Το Spider-Man 4 είναι ήδη στα σκαριά, επιβεβαιώνει ο Kevin Feige

Για να μην πάθουν στερητικό σύνδρομο οι fans, όπως μετά το "Far From Home"
18 Δεκεμβρίου 2021 19:39
Το Spider-Man 4 είναι ήδη στα σκαριά, επιβεβαιώνει ο Kevin Feige

Είμαστε μόλις μερικά 24ωρα από την πρεμιέρα του Spider-Man: No Way Home και ήδη αποδεικνύεται σαρωτική η πορεία του παγκοσμίως με έσοδα που ήδη προκαλούν ζάλη.

Ωστόσο πριν έρθει το "No Way Home" ο Spidey πέρασε μια περιπέτεια εξαιτίας της κοκορομαχίας μεταξύ Marvel Studios και Sony Pictures για τη συνδιαχείριση του χαρακτήρα. Τώρα όμως "όλα βαίνουν καλώς" όπως δηλώνουν οι δύο πλευρές

Αν και ότι το Spider-Man 4 είναι καθ'οδόν το μάθαμε πριν μερικές εβδομάδες από την παραγωγό της Sony Pictures και των Spider-Man ταινιών της Amy Pascal.

Τώρα όμως ήρθε η επιβεβαίωση από το αφεντικό και "mastermind" της Marvel Studios και του MCU, Kevin Feige. Μιλώντας στη New York Times δήλωσε ξεκάθαρα -χωρίς PR περιστροφές- πως το Spider-Man 4 είναι υπό ανάπτυξη αν και σε πρώιμα στάδια:

Η Amy και εγώ και οι Disney και Sony το συζητάμε, ναι ξεκινάμε κανονικά την ανάπτυξη της επόμενης ιστορίας του Spider-Man και που θα μας οδηγήσει μελλοντικά. Πράγμα το οποίο το δηλώνω ευθέως επειδή δεν θέλω οι fans να περάσουν το ψυχολογικό τραύμα του αποχωρισμού, όπως συνέβη μετά το "Far From Home". Κάτι τέτοιο δε θα συμβεί αυτή τη φορά. 

Μάλιστα, τα σχέδια που είχε αναφέρθει αρχικά η Pascal έλεγαν πως τη νέα τριλογία ταινιών του Spider-Man θα ηγηθεί και πάλι ο Tom Holland. Όλα δείχνουν όμως πως θα περάσει αρκετός καιρός μέχρι να μάθουμε ποια θα είναι η επόμενη περιπέτειά του.