Ο Tom Holland ανοίγει την καρδιά του – Θέλει να κάνει οικογένεια και να δει επιτέλους την Spider-Woman

Ο αστέρας του MCU αποκαλύπτει
18 Δεκεμβρίου 2021 13:39
Ο Tom Holland ανοίγει την καρδιά του – Θέλει να κάνει οικογένεια και να δει επιτέλους την Spider-Woman

Το Spider-Man: No Way Home έφτασε στους κινηματογράφους της χώρας μας την περασμένη Πέμπτη, σημειώνοντας ωστόσο μεγάλο εισπρακτικό ρεκόρ στο παγκόσμιο box office. Όπως σας είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση, η νέα περιπέτεια της Sony Pictures και των Marvel Studios, ξεπέρασε τα $40 εκατομμύρια σε εισπράξεις, μέσα σε ένα εικοσιτετράωρo. Αξίζει να αναφερθεί, πως αυτό το νούμερο δεν αφορά καν όλες τις χώρες του πλανήτη, αλλά ελάχιστα μέρη που έγιναν γνωστές οι εισπράξεις.

Τώρα, μέσα από μία συνέντευξη που έδωσε ο Tom Holland στο People, μάθαμε κάποιες πληροφορίες όσον αφορά εκείνον και την καριέρα του. Αρχικά, ο διάσημος ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε πως τώρα είναι η ώρα να κάνει ένα διάλλειμα και να επικεντρωθεί στο να φτιάξει οικογένεια, καθώς και να δει “τι υπάρχει έξω στον κόσμο”.

Έχω περάσει τα τελευταία έξι χρόνια της ζωής μου να επικεντρώνομαι στην καριέρα μου. Θέλω να κάνω ένα διάλλειμα και να κάνω οικογένεια, αλλά και να δω τι υπάρχει εκεί έξω στον κόσμο.

Ο 25χρονος αστέρας του Χόλιγουντ είπε επίσης πως θέλει μια μέρα να γίνει πατέρας και ότι αν δεν ήταν ηθοποιός, θα είχε διαλέξει σίγουρα να είναι δάσκαλος σε κάποιο σχολείο.

Η νέα ταινία του Holland, το Spider-Man: No Way Home, παίζει τώρα στους κινηματογράφους και αναμένεται να βγάλει πολλά χρήματα με εκείνον να λέει πως είναι ευγνώμων στη Sony και στη Marvel για τη δουλειά αυτή και ότι δεν θέλει να κρεμάσει το κοστούμι του Άνθρωπου Αράχνη, ακόμα.

Στην πρώτη αφίσα του Spider-Man: No Way Home σκάει μύτη ο Green Goblin (και κάποιοι ακόμη κρυφά)

Επιπροσθέτως, είπε ότι ελπίζει το franchise του Spider-Man να πάρει και μια διαφορετική μορφή.

Ίσως ήρθε η ώρα για μία Spider-Woman. Είχαμε τρεις διαφορετικούς Spider-Men στη σειρά. Θα ήταν ωραίο να δούμε κάτι διαφορετικό.

Δε θέλω να αποχαιρετήσω τον Spider-Man, αλλά νιώθω ότι μπορεί και να είμαστε έτοιμοι να πούμε αντίο στον Spider-Man. Δε θέλω να είμαι υπεύθυνος εγώ και να περιορίσω τον επόμενο νεαρό ηθοποιό που θα μπει στη στολή του Spidey.

Πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάσετε την άποψή μας για το Spider-Man: No Way Home.

Η επόμενη ταινία του Tom Holland είναι το UNCHARTED, το οποίο αναμένεται την επόμενη χρονιά, ενώ πρόσφατα μάθαμε ότι η Marvel θέλει ακόμη μία τριλογία με εκείνον και τον αγαπημένο ήρωα του κοινού, Spider-Man.