Έρχεται το reboot του Kick-Ass: "Θα είναι ένα έπος" λέει ο δημιουργός του

Και θέλει να βρει ένα πολύ δυνατό cast για την ταινία
17 Δεκεμβρίου 2021 18:35
Έρχεται το reboot του Kick-Ass: "Θα είναι ένα έπος" λέει ο δημιουργός του

Το Kick-Ass έκανε το ντεμπούτο του στους κινηματογράφους το 2010 σε σενάριο και σκηνοθεσία του Matthew Vaughn. Το φιλμ με τους “παλαβούς” ώρες σημείωσε τεράστια εμπορική επιτυχία και μέχρι και αυτή τη στιγμή θεωρείται “Classic”. Λίγα χρόνια αργότερα είδαμε και το 2ο κεφάλαιο στο franchise, το οποίο όμως δεν είχε ακριβώς την ίδια αντιμετώπιση με το αρχικό φιλμ.

Όπως όλα δείχνουν, όμως, το franchise θα επιστρέψει σε…δύο χρόνια! Αυτό τουλάχιστον γνωρίζουμε εδώ και καιρό, αφού ο ίδιος ο Vaughn είχε πει ότι ετοιμάζει ένα reboot, αλλά μέχρι τώρα δεν είχαμε μάθει άλλες πληροφορίες. Όπως αποκαλύπτει όμως το Collider, ο Vaughn έδωσε στη δημοσιότητα μερικές πληροφορίες για αυτή την ταινία λέγοντας πως πρόκειται για ένα τεράστιο reboot που θα κάνει πρεμιέρα σε δύο χρόνια από τώρα.

Έχουμε στα σκαριά ένα πολύ μεγάλο Kick-Ass που θα κάνει πρεμιέρα σε δύο χρόνια. Είναι ένα reboot. Γουστάρω τρελά, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω παραπάνω. Τα πράγματα όμως τρέχουν και είμαστε σχεδόν έτοιμοι. Τα δικαιώματα τα παίρνουμε σε δύο χρόνια από τώρα και θα κάνουμε το reboot. Να είστε σίγουροι ότι όλοι θα λέτε: “Αυτός είναι τρελός”.

Όταν ερωτήθηκε όμως γιατί δεν έκανε το Kick-Ass 3 είπε:

Πιστεύω όλα τα λέει ο τίτλος. Πιστεύω το Kick-Ass είναι ένα δικό του genre. Όλοι ήταν σε φάση, “Ο δεν μπορείς να κάνεις R-Rated ταινία με σούπερ ήρωες. Κανείς δεν θέλει να δει R-Rated ταινία με σούπερ ήρωες. Δεν μπορείς”.

Έτσι είχα αυτήν την ιδέα ότι θα δημιουργήσω κάτι που θα συζητηθεί και όσοι την αγαπήσουν, άλλοι τόσοι θα την μισήσουν. Δε λέω ότι οι χαρακτήρες που είχαμε δεν ήταν καλοί, αλλά θέλω πλέον ένα πολύ γενναίο άντρα ή γυναίκα ηθοποιό για να παίξει στο νέο Kick-Ass και να τους “τρομάξει” όλους.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.