H Sony κυνηγά τα spoilers του Spider-Man: No Way Home σε όλο το ίντερνετ

Ό,τι βρίσκει το κατεβάζει καθώς ήδη διέρρευσαν σκηνές μέσα από τις αίθουσες
16 Δεκεμβρίου 2021 15:38
H Sony κυνηγά τα spoilers του Spider-Man: No Way Home σε όλο το ίντερνετ

Επειδή ο κόσμος δεν κινείται στην ίδια ζώνη ώρας, το γεγονός πως το Spider-Man: No Way Home έχει ήδη κάνει πρεμιέρα σε αρκετές διεθνείς αγορές προκαλεί σοβαρό πονοκέφαλο στη Sony Pictures και τη Marvel Studios. 

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το The Hollywood Reporter, λίγο μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της Multiverse περιπέτειας του Tom Holland, άρχισαν να ξεπηδούν βίντεο με σκηνές και φωτογραφίες με γερά spoilers από την ταινία. Η Sony δεν ξεκαθάρισε τι αποκαλύπτεται στις σκηνές αλλά επιβεβαίωσε στο μέσο πως πρόκειται πράγματι για "σημαντικά και γνήσια spoilers". 

Κάτι που προφανώς είναι παράνομο να τραβάει κανείς μέσα από τις αίθουσες και να τις δημοσιεύει στα social media, πέρα από το ότι γεμίζει ο τόπος με spoilers, χαλώντας την εμπειρία σε πολλούς. 

Η Sony ανέλαβε δράση και έχει ξεκινήσει ένα διαδικτυακό κυνήγι όλων αυτών των διαρροών και τα κατεβάζει συνεχώς ή τουλάχιστον προσπαθεί. Μέχρι στιγμής έχουν κατέβει δεκάδες τέτοια βίντεο και γενικά υλικό με spoilers. Τα spoilers είναι άλλωστε μια σύγχρονη μάστιγα για όσους θέλουν να πηγαίνουν καθαροί στην αίθουσα και να βυθιστούν στην όλη εμπειρία και κάτι που έχει μετατραπεί σε διαδικασία για να τα αποφύγει κανείς.

Η πρεμιέρα του Spider-Man: No Way Home γίνεται σήμερα 16 Δεκεμβρίου στους ελληνικούς κινηματογράφους.