Έμεινε μια ακόμη "Marvel Studios" υποχρέωση για τον Spider-Man του Tom Holland

O πρόεδρος της Sony Pictures μιλά για τα "πάρε-δώσε" του MCU
15 Δεκεμβρίου 2021 23:47
Έμεινε μια ακόμη "Marvel Studios" υποχρέωση για τον Spider-Man του Tom Holland

Εδώ και αρκετές εβδομάδες γνωρίζουμε πως έρχεται μια νέα τριλογία Spider-Man ταινιών και πως ο Tom Holland συνεχίζει να είναι ο "Spidey" του MCU. Κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας πρεμιέρας του Spider-Man: No Way Home, όμως αποκαλύφθηκε μια νέα πτυχή από το νέο deal που σύναψαν Sony Pictures και Marvel Studios για τη συνδιαχείριση του Ανθρώπου Αράχνη. 

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Sony Pictures, Tom Rothman, μίλησε στο Comicbook.com για τα "πάρε-δώσε" της εταιρίας του με τον Kevin Feige και το MCU:

Είναι αμοιβαία σχέση... Με αυτόν τον τρόπο βλέπουμε τον Benedict Cumberbatch στην ταινία. Οπότε έχουμε έναν ακόμη "δανεισμό" ως υποχρέωση απέναντί τους. 

  Το ερώτημα όμως πλέον που τίθεται είναι "που και πότε" θα συμβεί αυτός ο δανεισμός. Ίσως να φυλάνε την επόμενη εμφάνιση του Peter Parker στο MCU για μια μεγαλύτερου βεληνεκούς ταινίας σαν το "Avengers 5" ή το φημολογούμενο "Secret Wars" ή όπου οδηγήσει το Phase 4 του MCU. 

Κάπως έτσι με δανεισμούς ηρώων και χαρακτήρων φαίνεται να προχωράει αυτή η πολυτάραχη σχέση των δύο κολοσιαίων στούντιο. Ας ελπίσουμε να μην υπάρξουν άλλα παρατράγουδα όπως εκείνο που πέταξε τον Tom Holland εκτός MCU. Αν και ο Rothman τόνισε πως οι δύο εταιρίες έχουν πλέον "μια τρομερή συνεργασία" και μια "αμοιβαία ελπίδα πως θα συνεχιστεί".