Ο Guillermo del Toro θα ήθελε να φτιάξει το δικό του “Pet Sematary”

Άσχετα αν το έχουμε δει ήδη κάποιες φορές
09 Δεκεμβρίου 2021 14:49
Ο Guillermo del Toro θα ήθελε να φτιάξει το δικό του “Pet Sematary”

Το Pet Sematary του Stephen King κυκλοφόρησε το 1983, με μία πολύ ιδιαίτερη ιστορία που φυσικά, ήρθε και στη μεγάλη οθόνη, λίγα χρόνια μετά και συγκεκριμένα το 1989 από την Mary Lambert. Βέβαια, το 2019, είδαμε ακόμη ένα Pet Sematary από τους Kevin Kölsch και Dennis Widmyer, ενώ ετοιμάζεται ήδη και μία prequel ιστορία για το Paramount+.

Όπως όλα δείχνουν, όμως, ο διάσημος δημιουργός Guillermo del Toro ψήνεται πολύ να σκηνοθετήσει μία ταινία στο σύμπαν του Pet Sematary, γιατί όπως λέει και ο ίδιος, πιστεύει πως αυτό το σύμπαν έχει πολλά να δώσει ακόμα.

Μιλώντας στο The Kingcast, ο Del Toro εξέφρασε την επιθυμία του να σκηνοθετήσει τη νουβέλα του Stephen King:

Το μυθιστόρημα που “θα σκότωνα” για να σκηνοθετήσω και ξέρω ότι υπάρχουν και άλλες εκδοχές του, αλλά εξακολουθώ να το σκέφτομαι, είναι το σύμπαν του Pet Sematary. Όχι μόνο επειδή έχει από τα καλύτερα lines στο τέλος του, αλλά επειδή με τρόμαζε όταν ήμουν νέος. Ως πατέρας, τώρα το καταλαβαίνω καλύτερα από ποτέ και με τρομάζει εκατό φορές περισσότερο. Θα ήθελα πολύ να μπορέσω να το κάνω.

Σε μερικές ημέρες θα κάνει πρεμιέρα η νέα ταινία του Guillermo del Toro, το Nightmare Alley με πρωταγωνιστές τους Bradley Cooper και Cate Blanchett.