UNCHARTED: O Tom Holland έβαλε όγκο για να μη φαίνεται σαν παιδάκι ως Drake (ΦΩΤΟ)

Δείτε το νέο στιγμιότυπο από την κινηματογραφική μεταφορά του τίτλου της Naughty Dog
08 Δεκεμβρίου 2021 19:47
UNCHARTED: O Tom Holland έβαλε όγκο για να μη φαίνεται σαν παιδάκι ως Drake (ΦΩΤΟ)

Σε νέα του συνέντευξη στο Total Film ο Tom Holland παραδόξως δεν μίλησε για την προώθηση του Spider-Man: No Way Home αλλά για την επόμενη blockbuster ταινία που θα τον δούμε στις αρχές του 2022 και είναι το Uncharted. 

O 25χρονος ηθοποιός αναφέρθηκε πως για να μπει στο ρολο του Nathan Drake δεν ήταν εύκολη υπόθεση και πως στην αρχή κάτι απλά "δεν κολλούσε". Όπως ο ίδιος εξομολογείται:

"Όταν μπήκαμε στο πλατό την πρώτη μέρα και είδα τον Mark Wahlberg (που παίζει τον μέντορά του Sully) και ήταν τεράστιος. Κανονικό γομάρι. Ήμουν σε καλή φόρμα αλλά σε καμία περίπτωση σωματώδης."

Λίγες μέρες μετά λόγω της πανδημίας, σταμάτησαν τα γυρίσματα και όσο βρισκόταν σε καραντίνα ο Holland πήρε την απόφαση εκτός από τεράστιες ποσότητες παγωτού που έτρωγε για να...καταπολεμήσει την καραντίνα, έκανε και εντατική προπόνηση:

Πήγαμε στα σπίτια μας για πέντε μήνες και το μόνο που έκανα ήταν να τρώω και να προπονούμαι, φαγητό-προπόνηση, φαγητό-προπόνηση για να βάλω λίγο όγκο και να μη δείχνει σαν παιδάκι δίπλα στον Mark. 

Το νέο στιγμιότυπο του Uncharted

Σαν κλασικοί "Nate" και "Sully" από τα βιντεοπαιχνίδια φαίνεται να καυγαδίζουν στο νέο στιγμιότυπο της ταινίας που δημοσίευσε το Total Film. 

Μαζί τους συμπρωταγωνιστούν: Antonio Banderas, Tati Gabrielle του "Chilling Adventures of Sabrina" ως "Braddock" και η Sophia Ali (Grey's Anatomy) στο ρόλο της Chloe Frazer. Τη σκηνοθεσία της ανέλαβε ο Ruben Fleischer του Venom, σε σενάριο των Art Marcum και Matt Holloway. Παρόλο που η ταινία αναπαριστά τη σκηνή στο αεροπλάνο από το Uncharted 3, ιστορικά τοποθετείται ως prequel των παιχνιδιών της Naughty Dog. 

Η PlayStation Productions ετοιμάζει επίσης τη σειρά του The Last of Us στο HBO με τους Pedro Pascal και Bella Ramsey ως Ellie και Joel, καθώς και μια σειρά του Twisted Metal με πρωταγωνιστή τον Anthony Mackie

ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ θα βρείτε το πρώτο trailer της ταινίας

Το UNCHARTED θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Φεβρουαρίου 2022 στους κινηματογράφους.