Ετοιμαστείτε για μάχη μεταξύ Black Adam και Superman - O The Rock δηλώνει πανέτοιμος

Αν και δεν ξέρει ποιος Superman θα είναι
08 Δεκεμβρίου 2021 18:28
Ετοιμαστείτε για μάχη μεταξύ Black Adam και Superman - O The Rock δηλώνει πανέτοιμος

Τον Ιούλιο του 2022 θα δούμε επιτέλους τον Dwayne Johnson στο Black Adam, μέσα από την επερχόμενη, ομώνυμη ταινία. Ο "The Rock" θα υποδυθεί τον διάσημο αντι-ήρωα του σύμπαντος της DC και αντίπαλου δέους του Shazam του Zachary Levy -αν και ακόμα οι δυό τους δεν έχουν κοντραριστεί.

Ωστόσο, είναι θέμα χρόνου όπως λέει ο The Rock μέσα από μία συνέντευξη που έδωσε στο Total Film, να δούμε τον Black Adam να παλεύει με τον Superman. Ναι καλά διαβάσατε. Ο διάσημος ηθοποιός είπε ότι κάποια στιγμή πιστεύει πως θα δούμε τον Black Adam εναντίων του Superman, ωστόσο, δεν ξέρει αν θα είναι ο “Man of Steel” του Henry Cavill ή κάποιος άλλος.

Κάποια στιγμή θα δούμε μια μάχη μεταξύ του Black Adam και του Superman. Δεν ξέρω ποιος θα είναι αυτός ο Superman και δεν ξέρω ποιος θα τον υποδυθεί. Δε χρειάζεται να ξέρω αυτή τη στιγμή. Αλλά είμαι σίγουρος ότι θα γίνει. Και αυτό βασίζεται σε αυτό που θέλουν οι fan.

Στην ταινία του αντι-ήρωα της DC που σκηνοθετεί ο Jaume Collett-Serra (Jungle Cruise) θα πρωταγωνιστήσει ένα αρκετά δυνατό cast που περιλαμβάνει τους: Noah Centineo (To All The Boys I Loved Before), Aldis Hodge (One Night In Miami), Sarah Shahi (Sex/Life), Quintessa Swindell (Voyagers), και τον πρώην "Πράκτορα 007", Pierce Brosnan.

Το Black Adam θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Ιουλίου του 2022.