Γίνεται να υπάρχει R-rated βερσιόν του Spider-Man; Κι όμως κάποιοι το έκαναν (ΒΙΝΤΕΟ)

Κάπως έτσι θα ήταν οι παλιές ταινίες με περισσότερο splatter
07 Δεκεμβρίου 2021 22:45
Γίνεται να υπάρχει R-rated βερσιόν του Spider-Man; Κι όμως κάποιοι το έκαναν (ΒΙΝΤΕΟ)

Ως γνωστόν οι περισσότερες superhero ταινίες εκεί έξω πέφτουν στην ηλικιακή βαθμολόγηση του PG-13, γεγονός που δεν επιτρέπει ακραία βίαιες σκηνές ούτε αίματα να προβάλλονται. Σε αυτή την κατηγορία πέφτουν οι παλιές ταινίες Spider-Man, αλλά και όλες οι καινούργιες με τον Tom Holland πρωταγωνιστή. 

Τι θα λέγατε όμως να δούμε πώς θα ήταν οι παλιές ταινίες εάν γινόντουσαν χωρίς φραγμούς και R-rated; Το γνωστό κανάλι του Corridor Crew που ειδικεύεται στα ειδικά εφέ και είναι από τα διάσημα στούντιο για VFX στο χώρο του YouTube άφησαν τη φαντασία τους να οργιάσει σε ένα βίντεο που θα γίνει viral. 

Αυτό που έκαναν ήταν να διαλέξουν μερικές από τις πιο εμβληματικές σκηνές και να τις ντύσουν με μπόλικη σπλατερίλα. Βέβαια έβαλα τη δική τους πινελιά και το οραματίστηκαν σαν ένα φιλμ μικρού μήκους με τον Agent Mobius (Owen Wilson) από τη σειρά Loki να προσπαθεί να "διαγράψει" τους... "χειρότερους Spider-Men του Multiverse". 

Διάλεξαν την πρώτη σκηνή που ο Peter Parker του Tobey Maguire χρησιμοποιεί τον ιστό του, την σκηνή που πιάνει το τρένο στο Spider-Man 2, αυτή που ο Tom Holland πηδάει πέρα από το ελικόπτερο στο Spider-Man: Homecoming, τη σκηνή του θανάτου της Gwen στο The Amazing Spider-Man 2 και άλλες. Το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό. 

Δείτε το επικό βίντεο του Corridor Digital