Ο νέος Blade της Marvel έχασε τον ύπνο του από το άγχος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο MCU
06 Δεκεμβρίου 2021 16:20
Ο νέος Blade της Marvel έχασε τον ύπνο του από το άγχος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Eternals της Marvel προβάλλεται στους κινηματογράφους περίπου ένα μήνα και άνοιξε το δρόμο σε πολλούς ήρωες να πουν τη δική τους ιστορία. Αυτό έγινε ακόμα και στο τέλος του φιλμ και συγκεκριμένα στην post credits σκηνή, που βλέπουμε τον Kit Harington να “ετοιμάζεται” να γίνει ο θρυλικός Black Knight.

Αν θυμάστε, σε αυτή τη σκηνή παίρνουμε και μια πολύ μικρή γεύση από τον νέο Blade της Marvel, που θα τον υποδυθεί ο Mahershala Ali. Παρόλο που δεν ξέρουμε πότε θα δούμε την δική του reboot ταινία, μιας και η παραγωγή δεν έχει ξεκινήσει καν, φαίνεται πως ο Ali είχε τεράστιο άγχος για την πρώτη του “εμφάνιση” στο MCU, μιας και όπως είπε ο ίδιος, έχασε τον ύπνο του από το άγχος.

Συγκεκριμένα, μέσα από μία συνέντευξη που έδωσε στο “The Late Show” με τον Stephen Colbert, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, παραδέχτηκε πως έχασε τον ύπνο του στην πρώτη του εμφάνιση στο MCU.

Χάνεις πολύ ύπνο από αυτό. Όπως έχασα και εγώ τον ύπνο μου από αυτή τη σκηνή. Επειδή, ιδανικά θέλεις να μιλάς όταν ξεκινάς γυρίσματα. Συνήθως μισώ το πως ακούγομαι στις πρώτες μέρες όταν ξεκινάω κάποια γυρίσματα. Δεν πιστεύω στον εαυτό μου.

Προσπαθείς “να βολευτείς” με τον χαρακτήρα, οπότε πρέπει να μιλήσεις και να νιώσεις άνετα πριν ξεκινήσει το γύρισμα. Αλλά είμαι ευγνώμων γι’ αυτό, γιατί ήρθε πλέον η ώρα μου στο MCU.

Ο Bassam Tariq θα σκηνοθετήσει το reboot του Blade. Δουλειά την οποία, όπως ακούγεται κατάφερε να πάρει -αφότου πέρασαν άλλοι δεκάδες συνάδελφοί του- ο ανερχόμενος Tariq έχοντας παρουσιάσει το δικό του όραμα για το πώς θα είναι ο νέος Blade του MCU.

Για περισσότερα σχετικά με το MCU παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.