The Eternals: Αυτή είναι η νέα ισχυρότερη ομάδα του MCU (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τα κοστούμια των χαρακτήρων και γνωρίστε το cast
25 Αυγούστου 2019 11:50
The Eternals: Αυτή είναι η νέα ισχυρότερη ομάδα του MCU (ΒΙΝΤΕΟ)

Με το Phase 4 του MCU να ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με πολλούς νέους και φρέσκους ήρωες, η Marvel δεν θα μπορούσε να παραλείψει το επόμενο μεγάλο γκρουπ ηρώων από το D23 Expo. Εκεί όπου ο Kevin Feige έφερε στη σκηνή όλο το γεμάτο με αστέρια του Χόλιγουντ cast των The Eternals, με το κοινό να τους καταχειροκροτεί.

Η νέα πανίσχυρη ομάδα του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel που λειτουργούν σαν θεότητες, απέκτησε τρία νέα πρόσωπα. Στο πλαίσιο του ειδικού πάνελ, λοιπόν, προστέθηκαν οι: Gemma Chan ως την κύρια πρωταγωνίστρια Cersei, ο Barry Keoghan (Dunkirk, Killing of a Sacred Deer) στο ρόλο του μοναχικό Druig, και ο Kit Harington στον ρόλο του Black Knight/ Dane Whitman. Για πρώτη φορά είδαμε concept art με τις στολές και την εμφάνιση των χαρακτήρων, όπως θα δείτε παρακάτω. Ο μόνος που έλειπε ήταν ο Black Knight του Harington, καθώς η συμφωνία του με τη Marvel ολοκληρώθηκε μερικά 24ωρα πριν το πάνελ.

Οι "Αιώνιοι" της Marvel αποτελούνται από τους Richard Madden στο ρόλο του πανίσχυρου Ikaris, τον Kumail Nanjiani στο ρόλο του κοσμικού Kingo, την Lauren Ridloff ως την πρώτη κωφή ηρωΐδα του MCU ονόματι Makkari, τον Brian Tyree Henry στο ρόλο του πανέξυπνου εφευρέτη Phastos, την Salma Hayek στο ρόλο της σοφής Ajak, την Lia McHugh στο ρόλο της Sprite, τον Don Lee στο ρόλο του Gilgamesh και την Angelina Jolie ως την ατρόμητη πλεμίστρια Thena. 

Και εδώ μπορείτε να δείτε σε περισσότερα φωτογραφικά καρέ την μεγαλειώδης εμφάνιση του cast στη σκηνή του D23 Expo 2019:

To φιλμ σκηνοθετείται από την ταλαντούχα Chloe Zhao του βραβευμένου The Rider, σε σενάριο των Matthew και Ryan Firpo. 

Το The Eternals είναι προγραμματισμένο για τις 6 Νοεμβρίου 2020.