Ο Neo του Keanu Reeves είναι έτοιμος να φιλήσει την Trinity στο νέο trailer του “The Matrix Resurrections”

Μετράμε αντίστροφα για την πρεμιέρα
06 Δεκεμβρίου 2021 14:29
Ο Neo του Keanu Reeves είναι έτοιμος να φιλήσει την Trinity στο νέο trailer του “The Matrix Resurrections”

Η συνέχεια του Matrix είναι πιο κοντά από ποτέ, αφού προς το τέλος του Δεκεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα το 4ο κεφάλαιο του sci-fi franchise, ύστερα από είκοσι χρόνια. Η Warner Bros. ετοιμάζεται πυρετωδώς και συνεχίζει να προωθεί το φιλμ με τους Keanu Reeves και Carrie-Anne Moss με ένα ολοκαίνουργιο teaser, πριν την άφιξη του σημερινού επίσημου trailer.

Η μεγάλη επιστροφή του Matrix δε θα μπορούσε να γίνει χωρίς τον Neo και την Trinity και όπως όλα δείχνουν, θα έχουν μα πιο ιδιαίτερη σχέση στο The Matrix Resurrections. Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα, οι δύο χαρακτήρες θα έρθουν αντιμέτωποι με μια πιο «δυνατή και ασφαλή» έκδοση του Matrix, αφού από το πρώτο κιόλας trailer βλέπουμε ότι δε γνωρίζονται μεταξύ τους, αλλά μπορούν να αισθανθούν ο ένας τον άλλον, σα να έχουν γνωριστεί σε μια προηγούμενη ζωή.

Το νέο teaser που θα δείτε παρακάτω, έχει και μια ιδιαίτερη έκπληξη, καθώς μας κάνει tease το φιλί μεταξύ αυτών των δύο, το οποίο όπως φαίνεται θα το δούμε στο επερχόμενο τελικό trailer.

Η Lilly Wachowski δε θα βρίσκεται στο project, αφού τη σκηνοθεσία του "Resurrections" και το σενάριο έχει αναλάβει εξ' ολοκλήρου αυτή τη φορά η Lana Wachowski. Στο cast του επίσης συμμετέχουν οι Jada Pinkett Smith ως Niobe, Lambert Wilson ως The Merovingian και Daniel Bernhardt ως Agent Johnson.

Πρόσφατα σας ενημερώσαμε ότι το νέο Matrix θα είναι πιο εύθυμο από τους προκατόχους του, ενώ θα δούμε και το love story μεταξύ Neo-Trinity.

Το The Matrix: Resurrections θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Δεκεμβρίου.