Η μπρουτάλ επιστροφή του 'Σχιζοφρενή Δολοφόνου με το Πριόνι' στο Netflix απέκτησε και trailer!

Δείτε τα πρώτα πλάνα από την ταινία
05 Δεκεμβρίου 2021 15:28
Η μπρουτάλ επιστροφή του 'Σχιζοφρενή Δολοφόνου με το Πριόνι' στο Netflix απέκτησε και trailer!

Το νέο The Texas Chainsaw Massacre αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο Netflix στις 18 Φεβρουαρίου του 2022 και έτσι μετά τις πρώτες εικόνες που είδαμε τα τελευταία εικοσιτετράωρα, τώρα η streaming πλατφόρμα αποκάλυψε και το πρώτο trailer.

Σε αυτό βλέπουμε τους πιο φρικτούς εφιάλτες των πρωταγωνιστών να παίρνουν σάρκα και οστά μπροστά στα μάτια τους, καθώς ο Leatherface παίρνει ξανά στα χέρια του το θρυλικό του όπλο, έτοιμος να πετσοκόψει τα πάντα!

Αξίζει να σημειωθεί πως το νέο ‘Ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι’ του Netflix ακολουθεί μια ομάδα φίλων που έκανε το λάθος να απομακρυνθεί υπερβολικά από την πόλη. Συγκεκριμένα, η ταινία διαδραματίζεται χρόνια μετά τα συγκλονιστικά γεγονότα του πρωτότυπου φιλμ, σε ένα σκηνικό όπου κανένας δεν έχει δει, ούτε έχει ακούσει ξανά για τον Leatherface.

Το πρώτο trailer του Texas Chainsaw Massacre (2022):

Το δύσκολο εγχείρημα της επιστροφής του Texas Chainsaw Massacre για χάρη του Netflix έχει αναλάβει ο Fede Álvarez, ο οποίος κέρδισε πολλούς fans του είδους με το reboot του για το Evil Dead που κυκλοφόρησε το 2013. Συγκεκριμένα, γράφει την ιστορία μαζί με τον συνεργάτη του Rodo Sayagues, ενώ στη σκηνοθεσία συναντάμε τον David Blue Garcia.

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν οι Sarah Yarkin, Elsie Fisher, Nell Hudson και Jacob Latimore.