Το πρώτο trailer του Spider-Man: Across the Spider-Verse θα σας αφήσει στην τσίτα!

Η συνέχεια του εκπληκτικού Into The Spider-Verse καταφθάνει
05 Δεκεμβρίου 2021 09:27
Το πρώτο trailer του Spider-Man: Across the Spider-Verse θα σας αφήσει στην τσίτα!

Ο άνθρωπος-αράχνη φαίνεται πως έχει την τιμητική του τελευταία, μιας και όλα τα φώτα είναι στραμμένα στην άκρως αναμενόμενη νέα περιπέτεια του Tom Holland στο Spider-Man: No Way Home. Στο κλίμα των ημερών λοιπόν, η Sony έρχεται τώρα να αποκαλύψει το πρώτο trailer του Spider-Man: Across the Spider-Verse (Part One). Πρόκειται για την πολυαναμενόμενη συνέχεια του λατρεμένου και πολυβραβευμένου Spider-Man: Into the Spider-Verse.

Αυτή τη φορά συναντάμε τον Miles Morales (Shameik Moore) στο κολλέγιο, με την Gwen Stacy (Hailee Steinfeld) να έρχεται από τη δική της πραγματικότητα για να τον συναντήσει. Μαζί ταξιδεύουν σε έναν νέο κόσμο και έτσι βλέπουμε και τη μετάβαση σε ένα διαφορετικό εικαστικό στυλ για την ταινία. Μάλιστα, το trailer αποκαλύπτει και έναν καινούργιο χαρακτήρα, τον Spider-Man 2099, στον οποίο χαρίζει τη φωνή του ο Oscar Isaac.

Το Spider-Man: Across the Spider-Verse (Part One) θα κάνει το ντεμπούτο του στις 7 Οκτωβρίου του 2022. Όπως έχετε αντιληφθεί από το “Part One” στον τίτλο, η νέα περιπέτεια του Spider-Man θα συνεχιστεί και με δεύτερη ταινία, ωστόσο για την ώρα δε γνωρίζουμε περισσότερα.

Ακολουθεί το νέο trailer.

Για την ιστορία, το σενάριο έχουν αναλάβουν οι Phil Lord, Chrs Miller και Dave Callaham (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings). Την καρέκλα του σκηνοθέτη μοιράζονται οι Joaquim Dos Santos (Legend of Korra), Justin K. Thompson (production designer της αρχικής ταινίας) και Kemp Powers (Soul). Τέλος, οι Lord και Miller θα επιστρέψουν συγχρόνως και ως executive producers, όπως έγινε και με την πρώτη ταινία.