Πρώτη εικόνα από το νέο ‘Ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι’ του Netflix!

Η κλασσική horror σειρά επιστρέφει το 2022
03 Δεκεμβρίου 2021 22:53
Πρώτη εικόνα από το νέο ‘Ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι’ του Netflix!

Κάτι που ενδεχομένως μπορεί να μη γνωρίζετε είναι πως ‘Ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι’ θα επιστρέψει και μάλιστα μέσα από τη συχνότητα του Netflix!

Τώρα, περισσότερες πληροφορίες ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητα από το Entertainment Weekly. Συγκεκριμένα, το μέσο αποκάλυψε τις πρώτες φωτογραφίες από την επερχόμενη slasher ταινία, η οποία θα είναι άμεσο sequel του κλασσικού horror φιλμ του Tobe Hooper από το 1974.

Το όλο εγχείρημα έχει αναλάβει ο Fede Álvarez, ο οποίος κέρδισε πολλούς fans του είδους με το reboot του για το Evil Dead που κυκλοφόρησε το 2013. Συγκεκριμένα, γράφει την ιστορία μαζί με τον συνεργάτη του Rodo Sayagues, ενώ στη σκηνοθεσία συναντάμε τον David Blue Garcia.

Mιλώντας στο EW, o Álvarez δήλωσε:

Μου φάνηκε κατά κάποιον τρόπο οικείο, γιατί μου θύμισε το τι έκανα με το Evil Dead. Εγώ και ο Rodo θέλαμε πραγματικά να βεβαιωθούμε ότι δε θα απογοητεύσουμε τους fans, μιας και συγκαταλεγόμαστε και εμείς σε αυτούς. Οπότε, ναι, είναι πολύ σκληροπυρηνικό. Αλλά ταυτόχρονα έχει την απλότητα της πρώτης ταινίας. Θέλαμε να καταλήξουμε σε μια πολύ απλή υπόθεση, με μια ισχυρή αλυσιδωτή αντίδραση. Όλα είναι στη θέση τους - το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σμπρώξετε το πρώτο ντόμινο και όλα θα συμβούν αβίαστα.

Το νέο The Texas Chainsaw Massacre αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο Netflix στις 18 Φεβρουαρίου του 2022 και ακολουθεί μια ομάδα φίλων που έκανε το λάθος να απομακρυνθεί υπερβολικά από την πόλη.

Αυτό είναι το βασικό καστ της νέας ταινίας ‘Ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι’ του Netflix:

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν οι Sarah Yarkin, Elsie Fisher, Nell Hudson και Jacob Latimore.


Αυτός είναι ο Leatherface της νέας ταινίας ‘Ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι’ του Netflix:

Τα γεγονότα της ταινίας λαμβάνουν χώρα πολλά χρόνια μετά το αρχικό Texas Chainsaw και έτσι θα δούμε τον θρυλικό Leatherface σε μια πιο μεγάλη ηλικία.

Σχετικά με τον πρωταγωνιστή, ο Álvarez δήλωσε:

Είναι βασικά ο ίδιος χαρακτήρας, ο οποίος είναι ακόμα ζωντανός. Η δική μας εκδοχή ήταν ότι αυτός ο τύπος πιθανότατα εξαφανίστηκε μετά απ' όλα όσα έκανε. Εξάλλου, πώς πιάνεις κάποιον που φορά μάσκα; Μόλις βγάλει τη μάσκα και το σκάσει, είναι πολύ εύκολο για αυτόν να κρυφτεί κάπου.

Αυτή η ιστορία θα τον ακολουθήσει πολλά, πολλά χρόνια μετά την αρχική. Έτσι, κρύβεται εδώ και πολύ καιρό, προσπαθώντας να είναι καλός άνθρωπος. Ωστόσο, όταν η παρέα φτάνει σ' αυτή την πόλη, ο γίγαντάς ξυπνά...


Για την ιστορία, το νέο The Texas Chainsaw Massacre είναι η όγδοη ταινία του franchise, προσπαθώντας με τη σειρά της να γνωρίσει λίγη από την επιτυχία και την τεράστια επιρροή της αρχικής δημιουργίας του Tobe Hooper.