Spider-Man: No Way Home - Δρακόντεια μέτρα για την αποφυγή άλλων spoilers από τη Marvel

Δε θα προβληθεί ολόκληρη η ταινία στους δημοσιογράφους
03 Δεκεμβρίου 2021 13:30
Spider-Man: No Way Home - Δρακόντεια μέτρα για την αποφυγή άλλων spoilers από τη Marvel

Επειδή ήδη το Spider-Man: No Way Home έχει πληγεί από διαρροές και πιθανά spoilers οι Sony Pictures και Marvel Studios φαίνεται πως λαμβάνουν δρακόντεια μέτρα για να αντιμετωπίσουν τα περαιτέρω leaks.

Το πρόσφατο παρελθόν κιόλας τους στιγμάτισε όταν από τις δημοσιογραφικές προβολές των Eternals κυκλοφόρησαν ένα σωρό spoilers αλλά και ένα από τα μεγάλα μυστικά της ταινίας

Πώς όμως θα αποφύγει τα leaks; 

Σύμφωνα με τον Twitter λογαριασμό Big Screen Leaks, που στο παρελθόν έχει μεταφέρει παρόμοια ρεπορτάζ αποκαλύπτει πως οι πρώτες προβολές για τον ειδικό Τύπο του Spider-Man: No Way Home στις 3 Δεκεμβρίου δε θα δείξουν ολόκληρη την ταινία.

Ο Τύπος δε θα δει ολόκληρο το Spider-Man: No Way Home σήμερα. Ολόκληρη η ταινία δε θα προβληθεί μέχρι την προγραμματισμένη της πρεμιέρα. 

Το παραπάνω ρεπορτάζ επιβεβαίωσε με τη σειρά του ο δημοσιογράφος Jeff Lowe, ο οποίος έδειξε να υποστηρίζει την απόφαση της Marvel Studios να απαγορεύσει σε όλους να την παρακολουθήσουν από νωρίς, κάτι που όπως αναφέρει, επηρρεάστηκε από τα spoilers του Eternals

Σε tweet που ακολούθησε, το Big Screen Leaks αναφέρει επιπλέον πως δεν ξέρει ακριβώς πόση από την ταινία θα προβάλλουν αλλά "έχει ακούσει πως θα δείξουν γύρω στα 40 λεπτά" προς αποφυγήν συγκεκριμένων spoilers που οι Marvel και Sony φοβούνται να διαρρεύσουν. Ωστόσο, τονίζει πως δεν μπορεί να επιβεβαιώσει την παραπάνω πληροφορία στο 100%. 

Το Spider-Man: No Way Home θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 16 Δεκεμβρίου 2021.