Οι προπωλήσεις του Spider-Man: No Way Home έφτασαν τα επίπεδα του Avengers: Endgame

Ξεπέρασε τόσο το Infinity War όσο και το The Rise of Skywalker
30 Νοεμβρίου 2021 23:00
Οι προπωλήσεις του Spider-Man: No Way Home έφτασαν τα επίπεδα του Avengers: Endgame

Εποχές προ πανδημίας θυμίζει η μέχρι τώρα εμπορική πορεία του Spider-Man: No Way Home, καθώς τα εισιτήρια έγιναν τόσο ανάρπαστα που πωλούνται για απίστευτα ποσά από scalpers. 

Τώρα όμως έχουμε και τις πρώτες εκτιμήσεις για την πορεία των προπωλήσεων, η οποία διαγράφει μια σαρωτική πορεία για την Multiverse περιπέτεια του Tom Holland. 

Θα διαλύσει το box office από τα αποδυτήρια

Όπως μεταφέρουν διάφορα μέσα του εξωτερικού βάσει των στοιχείων του Fandango, της γνωστής αλυσίδας online αγοράς εισιτηρίων στις ΗΠΑ, το Spider-Man: No Way Home κατέγραψε τις περισσότερες προπωλήσεις από την εποχή του Avengers: Endgame.

Όλοι ξέρουμε πως η τελευταία ταινία του Infinity Saga του MCU είναι η 2η πιο επιτυχημένη εμπορικά ταινία όλων των εποχών πίσω από το Avatar, αλλά μπορεί να διαγράψει παρόμοια επιτυχία το No Way Home; 

Πάντως κατάφερε να ξεπεράσει για πλάκα τις προπωλήσεις του Avengers: Infinity War, του Star Wars: The Last Jedi αλλά και του Star Wars: The Rise of Skywalker, τρία blockbuster μεγαθήρια που κυριάρχησαν στα ταμεία πριν η πανδημία συρρικνώσει το box office. 

Το Spider-Man: No Way Home θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 16 Δεκεμβρίου του 2021.