$25.000 δολάρια για ένα εισιτήριο του Spider-Man: No Way Home είναι εντάξει τιμή;

Οι scalpers χτύπησαν την προπώληση της νέας ταινίας της Marvel
29 Νοεμβρίου 2021 22:02
$25.000 δολάρια για ένα εισιτήριο του Spider-Man: No Way Home είναι εντάξει τιμή;

Πόσα χρήματα είστε διατεθειμένοι να δώσετε για ένα εισιτήριο για την πρεμιέρα του Spider-Man: No Way Home;

Όπως σας ενημερώσαμε η προπώληση των εισιτηρίων της πολυαναμενόμενης Multiverse περιεπέτειας του Tom Holland έχει ανοίξει από τα ξημερώματα της Δευτέρας και πριν μερικές ώρες για την Ελλάδα

Η ζήτηση είναι τόσο υψηλή που οι servers διάφορων αλυσίδων κινηματογράφων λύγισαν μπροστά της. Αυτό όμως αποτέλεσε ευκαιρία για τους λεγόμενους "scalpers" οι οποίοι χώθηκαν στη διαδικασία, την ώρα που εκατοντάδες χιλιάδες κόσμος προσπαθούσε απεγνωσμένα να αποκτήσει ένα "χρυσό" εισιτήριο. 

Οι scalpers χτύπησαν ξανά 

Ένα tweet ξεσκέπασε την δράση των scalpers δείχνοντας πόσο αμείλικτα εκμεταλλεύονται τη ζήτηση των fans. Τόσο που στο Ebay βρέθηκε να πωλείται ένα..."χρυσό" εισιτήριο για την πρεμιέρα του "No Way Home" για $25.000 δολάρια!

Αν μη τι άλλο το παραπάνω φαινόμενο αποτελεί ένα ακόμη δείγμα του δυσθεώρητου hype που κουβαλάει η νέα ταινία του Spidey. 

Στο φιλμ που σκηνοθετεί ο Jon Watts πρωταγωνιστούν οι: Tom Holland, Zendaya, Toni Revolori, Jacob Batalon, Jamie Foxx, Alfred Molina, Willem Dafoe, Rhys Ifans, Thomas Haden Church, Jon Favreau και Marisa Tomei. Χωρίς να είναι επιβεβαιωμένοι επίσημα αλλά το ίντερνετ έχει βουίξει για την συμμετοχή τους, δεν αποκλείεται να δούμε τους Tobey Maguire και Andrew Garfield ως Spider-Men. 

Το Spider-Man: No Way Home θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 16 Δεκεμβρίου του 2021.