Ο Spider-Man του Tom Holland σε ταινία εκτός του MCU; Η παραγωγός της Sony απαντά

Σε εντελώς αινιγματικό κλίμα απάντησε η Amy Pascal στο ενδεχόμενο αυτό
29 Νοεμβρίου 2021 17:57
Ο Spider-Man του Tom Holland σε ταινία εκτός του MCU; Η παραγωγός της Sony απαντά

Το άκουσμα της είδησης ότι ο Tom Holland παραμένει ο Spidey του MCU και πως ετοιμάζεται μια ολοκαίνουργια τριλογία ταινιών του Spider-Man σε συνεργασία Marvel Studios και Sony Pictures, έφερε χαμόγελα στους fans του ήρωα. 

Η Amy Pascal, παραγωγός της Sony Pictures και των Spider-Man ταινιών, έδωσε μια συνέντευξη από την οποία υπάρχει πολύ ζουμί όπως φαίνεται. Ένα από τα highlights είναι επίσης η αναφορά της στο ενδεχόμενο crossover του MCU και του Sony's Spider-Man Universe, ένα ενδεχόμενο που πλέον αποτελεί ουσιαστικά θέμα χρόνου, μετά και την post-credits σκηνή του Venom 2

Η απάντηση της Pascal όμως στο εάν ο Holland θα εμφανιστεί σε εκτός του MCU ταινία ήταν αινιγματική θα λέγαμε:

Όλοι θέλουμε να κάνουμε ταινίες μαζί με την Marvel. Πως σου φαίνεται αυτό για απάντηση; 

Αν κρίνουμε με το πως απέφυγε να απαντήσει στην ερώτηση αυτή, απαντώντας με αυτόν τον ασφαλή -για τα PR τμήματα- τρόπο μάλλον κάτι ψήνεται στον τομέα αυτόν, για τον οποίο ακόμα δεν μπορεί να μιλήσει δημόσια. Δήλωσε όμως πως η προσέγγιση της Sony στις superhero ταινίες δεν είναι επικεντρωμένες στο multiverse που ξεκινά από το MCU ή ακόμη και το δικό της σύμπαν:

Τα παράλληλα σύμπαντα αποτελούν την αφετηρία για πολλές και ενδιαφέρουσες ιστορίες, αλλά δε νομίζω πως κάθε ταινία που θα βγαίνει θα καταλήγει να αποτελεί μέρος του Multiverse. 

Μήπως η Sony Pictures ακολουθήσει μια τακτική όπως αυτήν της DC με το JOKER του Joaquin Phoenix και δούμε solo ταινίες χαρακτήρων, αποκεντρωμένες από σύμπαντα;