Eternals: Επίσημα ο Harry Styles στο MCU - Γνωρίστε τον αδερφό του Thanos (ΦΩΤΟ)

Αυτός είναι ο "Eros" ή "Starfox"
20 Νοεμβρίου 2021 11:43
Eternals: Επίσημα ο Harry Styles στο MCU - Γνωρίστε τον αδερφό του Thanos (ΦΩΤΟ)

Η Marvel αποφάσισε να αποκαλύψει μερικά από τα μυστικά του Eternals σε σκηνοθεσία Chloe Zhao, καθώς προβάλλεται εδώ και αρκετές εβδομάδες και αρκετός κόσμος το έχει ήδη παρακολουθήσει. 

Μέσα από ένα character poster η Marvel Studios αποκάλυψε την εισαγωγή του Harry Styles στο MCU και τον χαρακτήρα που υποδύεται. Ο διάσημος καλλιτέχνης αποκαλύφθηκε στην πρώτη post-credits σκηνή του Eternals πως υποδύεται τον "Starfox" ή αλλιώς "Eros", ο οποίος είναι αδερφός του Thanos

Ποιος είναι ο "Eros"; 

Εκτός από αδερφός του Thanos, σύμφωνα με τα comics όπου έχει εμφανιστεί όλα αυτά τα χρόνια, είναι μέλος των Eternals με την ικανότητα να ελέγχει τα συναισθήματα των ανθρώπων. Το όνομά του άλλωστε προέρχεται από το όνομα του θεού του έρωτα από την ελληνική μυθολογία. 

Η αφίσα του Harry Styles ως Starfox

O Styles έσπασε τη σιωπή του για αυτό το εντελώς απρόσμενο και καλά κρυμμένο casting και σε πρόσφατη συνέντευξη ανέφερε:

Εμφανίζομαι ακριβώς πριν το τέλος. Αλλά υπάρχει κανείς που μεγάλωσε και δεν ήθελε να γίνει σούπερ ήρωας; Ήταν μια φοβερή εμπειρία και είμαι ευγνώμον που συνεργάστηκα με την Chloe. 

Στην post-credits σκηνή ο Pip the Troll (δανείζει τη φωνή του ο Patton Oswalt) εμφανίζεται στο διαστημόπλοιο των Eternals και χαιρετά τους Thena (Angelina Jolie), Makkari (Lauren Ridloff) και Druig (Barry Keoghan). Έπειτα προλογίζει την είσοδο του "Eros" με βασιλικό τρόπο αποκαλώντας τον "Πρίγκιπα του Τιτάνα, αδερφό του Thanos, "Βαλέ Κούπα", νικητή του Black Roger, μέγα τυχοδιώκτη, Starfox". 

 

Μόλις εμφανίζεται δε χάνει χρόνο και φλερτάρει με την Thena πριν τους πει πως "Οι φίλοι σας βρίσκονται σε μεγάλο κίνδυνο και ξέρω που θα τους βρούμε" κλείνοντας έτσι το μάτι για τα όσα θα συμβούν στο αναπόφευκτο Eternals 2