Spider-Man: Αμφίβολος για το μέλλον του ο Tom Holland - Μιλάει για ένα MCU με Miles Morales

"Δεν ξέρω. Πραγματικά δεν ξέρω" είπε ο 25χρονος αστέρας της Marvel
19 Νοεμβρίου 2021 19:02
Spider-Man: Αμφίβολος για το μέλλον του ο Tom Holland - Μιλάει για ένα MCU με Miles Morales

Ο ρόλος του Peter Parker έκανε ευρέως γνωστό τον Tom Holland και τον έβαλε κυριολεκτικά στα σπίτια και τις καρδιές των περισσότερων fans της Marvel. Τον διαμόρφωσε επίσης ως χαρακτήρα, όπως παραδέχτηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του, μιας και ανέλαβε το βάρος να υποδυθεί τον τρίτο κινηματογραφικό Spider-Man όταν ήταν μόλις 19 ετών. 

Με το Spider-Man: No Way Home να έπεται και να κουβαλάει ένα δυσθεώρητο hype στις πλάτες του, ο Holland ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του με τις Marvel Studios και Sony Pictures, τουλάχιστον με τα όσα προβλέπει το συμβόλαιό του.

Θα αφήσει πίσω τον ρόλο που τον ανέδειξε; 

Ο 25χρονος αστέρας του MCU αναφέρεται στη νέα συνέντευξη στο GQ στο μέλλον του ως Spidey, χωρίς να μασάει τα λόγια του καθόλου, δίνοντας την εντύπωση πως θα αφήσει πίσω του τον ρόλο που τον ανέδειξε. Και δεν στέκεται μόνο εκεί αλλά φαντάζεται πως θα ήταν καλύτερα να συνεχίσει το MCU με τον Miles Morales ως Spider-Man:

Ίσως ήρθε η ώρα να προχωρήσω. Ίσως είναι καλύτερο για τον χαρακτήρα να κάνουν μια ταινία με τον Miles Morales.... Εάν παίζω τον Spider-Man μετά τα 30 μου τότε έχω κάνει κάτι λάθος. 

Δήλωσε μάλιστα πως βρίσκει το όλο σκηνικό "κάπως τρομακτικό" διότι είναι στο χέρι του εάν θα πάρει την απόφαση να συνεχίσει ή να αφήσει πίσω του τον Άνθρωπο Αράχνη. 

Η Amy Pascal της Sony Pictures τον θέλει "για 100 ακόμα ταινίες"

Αντίθετα "θέλω" από τον Tom Holland έχει μια εκ των βασικών συμπαραγωγών των Spidey και Sony Pictures ταινιών, η Amy Pascal, η οποία μιλώντας στην ίδια συνέντευξη είπε τα εξής:

Έχουμε μιλήσει με τον Tom για να κάνουμε 100 ακόμη ταινίες. Δε θέλω να κάνω Spider-Man ταινίες χωρίς εκείνον. 

Ο χρόνος θα δείξει τι θα αποφασίσει ο Holland για το μέλλον του ως Spidey, αλλά όποια και να είναι η κατάληξη θα την μάθουμε μετά τις 16 Δεκεμβρίου που κάνει πρεμιέρα το Spider-Man: No Way Home.