Η νέα αφίσα του The Matrix: Resurrections έχει γνώριμα και μη πρόσωπα

Επιστροφή στην πηγή τον Δεκέμβριο
19 Νοεμβρίου 2021 10:24
Η νέα αφίσα του The Matrix: Resurrections έχει γνώριμα και μη πρόσωπα

Μετά τις θετικές πρώτες αντιδράσεις από την αποκάλυψη του The Matrix 4 και το trailer του και επειδή απομένει περίπου ένας μήνας για την κυκλοφορία του παγκοσμίως, η Warner Bros. εντείνει την προώθηση. Για αυτό και δημοσίευσε τη νέα στιλάτη αφίσα του The Matrix: Resurrections -όπως επίσημα τιτλοφορείται το νέο κεφάλαιο- και φυσικά σε αυτό βλέπουμε γνώριμα και μη πρόσωπα. 

Σαφώς ξεχωρίζει το "αλά John Wick" look του Neo του Keanu Reeves και η Trinity της Carrie-Anne Moss. Κυρίως όμως ξεχωρίζει ο νέος Μορφέας του Yahya Abdul-Mateen II κυρίως ενδυματολογικά αφού αφήνει πίσω του τη μαύρη δερμάτινη ρόμπα που φορούσε ο προκάτοχός του, Laurence Fishburne, για ένα δίχρωμο κοστούμι. 

Η νέα αφίσα του The Matrix: Resurrections

Υπάρχει και μια λεζάντα που λέει "Return to the Source" δηλαδή "Επιστροφή στην Πηγή" με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την πλοκή, η οποία ακόμα παραμένει άγνωστη πέραν των θεωριών που γίνονται. 

Τη σκηνοθεσία του "Resurrections" και το σενάριο έχει αναλάβει εξ'ολοκλήρου η Lana Wachowski, καθώς η αδερφή της Lilly όπου έστησαν μαζί πριν από 22 χρόνια το The Matrix, θα λείπει και μάθαμε πρόσφατα το γιατί. Στο cast του επίσης συμμετέχουν οι Jada Pinkett Smith ως Niobe, Lambert Wilson ως The Merovingian και Daniel Bernhardt ως Agent Johnson.

Το The Matrix: Resurrections αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2021 στις κινηματογραφικές αίθουσες και το HBO Max.