Ryan Reynolds: "Ξοδέψαμε εκατομμύρια από τα λεφτά του Netflix κάνοντας χαβαλέ στο Red Notice"

Η τριπλέτα των Johnson, Gadot και Reynolds πέρασε καλά και δεν το κρύβει
09 Νοεμβρίου 2021 12:35
Ryan Reynolds: "Ξοδέψαμε εκατομμύρια από τα λεφτά του Netflix κάνοντας χαβαλέ στο Red Notice"

"Κόκκινος Συναγερμός" θα σημάνει στο Netflix αυτή την Παρασκευή με την πρεμιέρα του "Red Notice", παρόλο που προβάλλεται σε επιλεγμένους κινηματογράφους ήδη για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Η επική τριπλέτα των πρωταγωνιστών της ταινίας, Dwayne Johnson, Gal Gadot και Ryan Reynolds πραγματοποιούν αυτές τις μέρες το καθιερωμένο press tour και μέσα από αυτές κυκλοφόρησε μια επική δήλωση του Reynolds. 

Οι τρεις τους βρέθηκαν καλεσμένοι στο talk show του Jonathan Ross και αναπόλησαν το πόσο καλά και ευχάριστα πέρασαν το χρόνο τους στο πλατό της ταινίας και πόσες πανάκριβες λήψεις χαραμίστηκαν επειδή δε μπορούσαν να σταματήσουν να γελάνε. 

Σπάσαμε τόσες πολλές λήψεις" είπε η Gadot "και ο Ryan απλά μας περίμενε στη γωνία για να μας κάνει να γελάσουμε" με τον Reynolds να συμπληρώνει την επική ατάκα:

Ξοδέψαμε πολλά από τα εκατομμύρια του Netflix απλώς γελώντας και κάνοντας χαβαλέ στο πλατό" 

Η σύνοψη της ταινίας:

"Ο Κόκκινος Συναγερμός της Ίντερπολ είναι μια παγκόσμια ειδοποίηση για την αναζήτηση και τη σύλληψη των μεγαλύτερων καταζητούμενων του κόσμου. Όταν όμως μια παράτολμη ληστεία φέρνει κοντά τον κορυφαίο πράκτορα του FBI (Τζόνσον) με δύο αντίπαλους εγκληματίες (Γκαντότ και Ρέινολντς), κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί."

To RED NOTICE αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 12 Νοεμβρίου 2021, αποκλειστικά για τους συνδρομητές του Netflix.