"Σάπισε" η βαθμολογία των "ETERNALS" - Καταγράφει αρνητικό ρεκόρ για το MCU

Τι συμβαίνει με την Marvel ταινία της Chloe Zhao;
03 Νοεμβρίου 2021 21:16
"Σάπισε" η βαθμολογία των "ETERNALS" - Καταγράφει αρνητικό ρεκόρ για το MCU

Οι Eternals της Marvel φοράνε τα καλά τους και ετοιμάζονται για την πρεμιέρα τους αύριο στις ελληνικές αίθουσες. Ωστόσο στον υπόλοιπο κόσμο έχουν γίνει οι απαραίτητες δημοσιογραφικές προβολές και οι κριτικοί του εξωτερικού ήδη έχουν εκφράσει τις απόψεις τους. 

Η πρώτη "σάπια" βαθμολογικά ταινία του MCU

Και σίγουρα φαίνεται πως το φιλμ της βραβευμένης με Όσκαρ, Chloe Zhao (Nomadland) θα διχάσει τους fans της Marvel καθώς προς το παρόν γράφει αρνητική ιστορία διότι αποτελεί την πρώτη ταινία του MCU που παίρνει τη στάμπα "Rotten" (Σάπιο) στο γνωστό site aggregator βαθμολογιών, Rotten Tomatoes. 

Την ώρα γραφής του άρθρου η βαθμολογία του έπεσε ακόμη περισσότερο και έφτασε στο 53%, κάτι που το τοποθετεί ως την χειρότερα βαθμολογημένη -βάσει Rotten Tomatoes- ταινία της Marvel Studios, σπάζοντας το αρνητικό ρεκόρ του "Thor: Dark World" που γενικώς θεωρείται ως την χειρότερη από τους fans, που τότε είχε σκοράρει 66% στον aggregator. Για να έχετε μια ιδέα τη στάμπα "Fresh" (Φρέσκο) παίρνει μια ταινία όταν έχει τουλάχιστον 60% θετικά reviews. 

Βέβαια αν κάτι έχει αποδειχτεί πολλές φορές είναι πως οι γνώμες των κριτικών δεν μετρούν πάντα για το πώς το κοινό θα την υποδεχτεί στις αίθουσες. Θα φανεί σε μερικές μέρες εάν το κινηματογραφικό κοινό θα την τιμήσει. 

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι: Gemma Chan (Sersi), Angelina Jolie (Thena), Richard Madden (Ikaris), Kumail Nanjiani (Kingo), Lauren Ridloff (Makkari), Brian Tyree Henry (Phastos), Salma Hayek (Ajak), Lia McHugh (Sprite), Don Lee (Gilgamesh), Kit Harington (Black Knight), και Barry Keoghan (Druig). 

Το Eternals θα προβάλλεται από τις 4 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους.