To Matrix: Resurrections τρολάρει την αλλαγή ονόματος του Facebook (ΕΙΚΟΝΑ)

Το "μπλε χάπι" είναι προ των πυλών...
29 Οκτωβρίου 2021 12:05
To Matrix: Resurrections τρολάρει την αλλαγή ονόματος του Facebook (ΕΙΚΟΝΑ)

Η μεγάλη ανακοίνωση της αλλαγής ονόματος της Facebook Inc. και του Mark Zuckerberg του οποίου ο τεχνολογικός κολοσσός μεταβαίνει σε μια νέα εποχή είναι η trending συζήτηση της ημέρας, κυριαρχόντας τα σοκάκια των social media, ενώ δεν έλειψε να γίνει και πάρτι με τα "Meta" memes. 

Με τον απώτερο σκοπό του "Zuck" να είναι το "metaverse" και πως τα social media θα μεταφερθούν σε μια εικονική πραγματικότητα όπου θα ζούμε εκεί, τα vibes από το The Matrix χτύπησαν έντονα. 

Η επική απάντηση του Matrix 4

Την ευκαιρία αυτή δεν άφησε ανεκμετάλλευτη η marketing ομάδα πίσω από τον επίσημο λογαριασμό του The Matrix: Resurrections, το οποίο έδωσε "πληρωμένη" απάντηση στο "Meta" του Mark Zuckerberg. 

Παραποίησε, λοιπόν, την εμβληματική πρώτη του αφίσα με το κόκκινο και μπλε χάπι, τα οποία συμβολίζουν την υποδούλωση ή την αντίσταση μπροστά στον έλεγχο του κακού. Έτσι αντί για την λεζάντα "The Choice Is Yours" τώρα έγραφε "Now, based on real events" (σ.σ. Τώρα, βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα) και με το hashtag #Meta. 

Πως σας φαίνονται τα σχέδια του Zuckerberg για την επόμενη 10ετία των social media; Σας θυμίζουν το δυστοπικό μέλλον του The Matrix;