Spider-Man: No Way Home | Ο Doc Ock πιάνει στα πλοκάμια του τον Peter Parker (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Νέα υψηλής ανάλυσης στιγμιότυπα με το trailer να αχνοφαίνεται!
28 Οκτωβρίου 2021 21:41
Spider-Man: No Way Home | Ο Doc Ock πιάνει στα πλοκάμια του τον Peter Parker (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Αυτό το αφιέρωμα του περιοδικού Empire φαίνεται πως έχει πολύ ψωμί για τους Marvel fans που περιμένουν αγωνιωδώς το Spider-Man: No Way Home και την ίδια ώρα το κλίμα μυρίζει πως το δεύτερο trailer της ταινίας...είναι προ των πυλών. 

Σιγουράκι πλέον οι Sandman και Lizard

Για αρχή δημοσιεύτηκαν ένα σωρό καινούργια στιγμιότυπα από το "No Way Home" που εστιάζουν κυρίως στην αναμέτρηση του Peter Parker (Tom Holland) με τον Doc Ock του Alfred Molina, του οποίου τα πλοκάμια ζωντανεύουν και πάλι μέσω πρακτικών εφέ όπως έγινε επιτυχημένα στο "Spider-Man 2" του Sam Raimi. Αξίζει όμως να αναφέρουμε πως ο Holland σε παλιότερη συνέντευξή του είχε αναφέρει πως αυτή τη φορά θα είναι CGI, εκτός κι αν συμβαίνει μια υβριδική CGI/practical effects κατάσταση. 

Ανάμεσα στις σελίδες του που κάποιοι κατάφεραν να διαρρεύσουν απεικονίζονται κάποιες σκηνές από τα γυρίσματα, ενώ επιβεβαιώνεται η εμφάνιση των Sandman και Lizard που θα τους υποδυθούν αντίστοιχα οι Thomas Haden και Rhys Ifans. Για να δούμε όμως θα συμπληρωθεί η εξάδα για τους Sinister Six ή θα έχουμε την πεντάδα των Doc Ock, Green Goblin (Willem Dafoe), Electro (Jamie Foxx), Sandman, και Lizard; Μήπως ο Venom του Tom Hardy θα είναι ο 6ος της παρέας;

Έχει κάποιο κοινό ο Doc Ock με τον Tony Stark; 

Στις νέες φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω η ιστορία επαναλαμβάνεται με τον Doctor Octopus να προσπαθεί να συνθλίψει τον Spider-Man του Tom Holland όπως έκανε με τον Peter Parker πριν από 17 χρόνια. 

Μια φράση από το άρθρο που σίγουρα σηκώνει υποψίες αναφέρει πως "Ο Peter Parker βρίσκεται αντιμέτωπος με εμβληματικούς κακούς από προηγούμενες ζωές του." Φράση που μπλέκει ακόμη περισσότερο το θέμα του πώς θα επιστρέψουν όλοι αυτοί και πώς το concept του Multiverse θα παίξει ρόλο.

Κάποιοι αετομάτιδες όμως στα social media ανακάλυψαν μια λεπτομέρεια στα πλοκάμια του Doc Ock. Είναι βαμμένα κόκκινα και κίτρινα. Ξέρετε που αλλού υπάρχουν αυτά τα χρώματα; μα φυσικά οι αγαπημένοι χρωματισμοί του Tony Stark aka Iron Man. Μήπως ο Doc Ock που θα δούμε, ο οποίος λέγεται ότι έχει ταξιδέψει σε άλλα σύμπαντα, έχει αποκτήσει τεχνογνωσία της Stark Industries; Ή το έχει κάνει για να μπει στο πετσί του νεαρού Peter Parker ο οποίος είχε ως μέντορα και πατρική φιγούρα τον μακαρίτη Stark; 

Το Spider-Man: No Way Home έχει προγραμματιστεί για τις 17 Δεκεμβρίου του 2021 στους κινηματογράφους.