Το Resident Evil: Welcome to Raccoon City θα είναι πιστό στα παιχνίδια και αυτό φαίνεται στο νέο trailer

Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά…
21 Οκτωβρίου 2021 08:22
Το Resident Evil: Welcome to Raccoon City θα είναι πιστό στα παιχνίδια και αυτό φαίνεται στο νέο trailer

Βρισκόμαστε λίγο καιρό μακριά από την πρεμιέρα του Resident Evil: Welcome to Raccoon City και η Sony Pictures μόλις κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο, που τη συγκρίνει με τα παιχνίδια. Συγκεκριμένα, σε αυτό το βίντεο δε βλέπουμε κάποια νέα πλάνα, αλλά το πως έχει επηρεαστεί το φιλμ από τα παιχνίδια της Capcom, αλλά και πόσο καλά μοιάζει σε αυτά.

Από τη σκηνή του πρώτου zombie στο Resident Evil 1, μέχρι και τη λεπτομέρεια του οδηγού που τρώει το burger στο Resident Evil 2, το Welcome to Raccoon City είναι η απόλυτη horror ταινία του franchise, σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, Johannes Roberts. Ο Roberts μάλιστα, μεταφέρει ότι στοχεύει σε μία πιστή στα παιχνίδια ταινία, η οποία θα σεβαστεί και θα τιμήσει την κληρονομιά που έχουν αφήσει όλα αυτά τα χρόνια.

Χτίσαμε το αστυνομικό τμήμα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του παιχνιδιού. Το Resident Evil: Welcome to Raccoon City είναι μια ταινία τρόμου που δημιουργήθηκε με αγάπη για αυτό το franchise.

H Raccoon City ήταν το σπίτι του φαρμακευτικού κολοσσού “Umbrella Corporations” και τώρα, είναι μια πεθαμένη πόλη. Η απομάκρυνση της εταιρίας άφησε την πόλη στα αζήτητα και ένα μεγάλο κακό να παρασκευάζεται «κάτω από την επιφάνεια». Όταν αυτό το κακό θα έρθει στην επιφάνεια, μια ομάδα επιζώντων θα πρέπει να συνεργαστεί για να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από την Umbrella και να καταφέρει να επιζήσει τη νύχτα.

Η Kaya Scodelario θα υποδυθεί την Claire Redfield, ενώ ο Avan Jogia τον Leon S. Kennedy, με κοστούμια που θυμίζουν αρκετά το πρόσφατο Resident Evil 2 Remake. H ομάδα των S.T.A.R.S. αποτελείται και από τους: Tom Hopper ως Albert Wesker, Chad Rook ως Richard Aiken, Hannah John-Kamen ως Jill Valentine, Marina Mazepa ως Lisa Trevor, Donal Logue ως Chief Brian Irons, Lily Gao ως Ada Wong και Robbie Amell ως Chris Redfield.

Το Resident Evil: Welcome to Raccoon City θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 24 Νοεμβρίου. Δείτε το βίντεο με τις σκηνές δίπλα-δίπλα στον player που ακολουθεί.