Ο Ryan Reynolds θα κάνει ένα διάλλειμα από τον κινηματογράφο (EIKONA)

Θέλει να ξεκουραστεί μετά από τα γυρίσματα του Spirited
19 Οκτωβρίου 2021 08:50
Ο Ryan Reynolds θα κάνει ένα διάλλειμα από τον κινηματογράφο (EIKONA)

Ο Ryan Reynolds μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram ανακοίνωσε ότι θα κάνει ένα διάλλειμα από τον κινηματογράφο, μιας και τώρα ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για το επερχόμενο φιλμ, “Spirited”.

Συγκεκριμένα, ανέβασε μια φωτογραφία από τα γυρίσματα της ταινίας και ευχαρίστησε τους συμπρωταγωνιστές του, Octavia Spencer και Will Ferrell, καθώς και όλους όσους δούλεψαν πάνω σε αυτήν. Επίσης, η λεζάντα έγραφε χαρακτηριστικά: Τέλεια στιγμή για μια μικρή άδεια από την παραγωγή ταινιών.

Δείτε το post του ηθοποιού παρακάτω:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds)

Το Spirited θα κάνει πρεμιέρα μέσα από το Apple TV+ και είναι ένα χριστουγεννιάτικο μιούζικαλ, με τον Reynolds να υποδύεται τον Ebeneezer Scrooge και τον Ferrell να υποδύεται το Φάντασμα των Χριστουγέννων.

Δυστυχώς, δε γνωρίζουμε πότε θα επιστρέψει ο Reynolds ή ποια θα είναι τα επόμενα σχέδιά του, αλλά να σας υπενθυμίσουμε ότι το Deadpool 3 (ή όπως θα ονομάζεται) βρίσκεται ήδη στα σκαριά από την Marvel.Παράλληλα περιμένουμε σύντομα και το Red Notice με τον Reynolds και τους "The Rock" και Gal Gadot σε μία blockbuster περιπέτεια.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.