Αυτό είναι το trailer για το νέο "Μόνος στο Σπίτι" της Disney και μυρίζει Χριστούγεννα!

Χριστουγεννιάτικη πρεμιέρα τον Νοέμβριο στο Disney Plus
12 Οκτωβρίου 2021 20:56
Αυτό είναι το trailer για το νέο "Μόνος στο Σπίτι" της Disney και μυρίζει Χριστούγεννα!

Η Disney μόλις κυκλοφόρησε το επίσημο trailer, αλλά και αρκετές εικόνες από την επερχόμενη-reimagining Home Alone ταινία, που έρχεται με την ονομασία “Home Sweet Home Alone”, αυτόν τον Νοέμβριο. Ετοιμαστείτε από τώρα και μπείτε στο κλίμα των εορτών, καθώς ο μικρός σκανδαλιάρης θα επιστρέψει στις οθόνες σας, με νέα ιστορία, νέους μπελάδες και νέα πρόσωπα.

Το trailer ξεκινάει με την όμορφη οικογένεια των Mercer, όπου ετοιμάζεται να περάσει τις διακοπές της στο Tokyo, αλλά όπως καταλαβαίνετε τίποτα δε θα κυλήσει ομαλά, αφού μόλις φτάσουν θα συνειδητοποιήσουν ότι «κάτι» έχουν ξεχάσει. Φυσικά, αυτό το κάτι είναι ο Max, ένα 10χρονο αγόρι που τον υποδύεται ο Archie Yates του Jojo Rabbit, ο οποίος έμεινε μόνος στο σπίτι.

Όπως όλα δείχνουν, όμως, δε φαίνεται να τον πείραξε και τόσο, καθώς τώρα μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και να τρώει ανθυγιεινά. Όλα αυτά, έως ότου καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά, καθώς ένα ζευγάρι θα μπουκάρει στο σπίτι για να κλέψει ένα πανάκριβο κειμήλιο.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι το σενάριο υπογράψουν οι Mikey Day και Streeter Seidell του Saturday Night Live και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Dan Mazer του Who is America?.

Δείτε τις καινούργιες εικόνες παρακάτω:

Μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούν οι Ellie Kemper, Rob Delaney, Archie Yates, Aisling Bea, Kenan Thompson, Tim Simons, Pete Holmes, Devin Ratray, Ally Maki και Chris Parnell.

Το Home Sweet Home Alone θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Νοεμβρίου. Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.