Κυκλοφόρησαν τα πρώτα στιγμιότυπα από τη νέα ταινία του Scream

Πρεμιέρα τον Γενάρη!
12 Οκτωβρίου 2021 08:17
Κυκλοφόρησαν τα πρώτα στιγμιότυπα από τη νέα ταινία του Scream

Εχθές σας είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση ότι κυκλοφόρησε η επίσημη αφίσα από την επερχόμενη reboot ταινία του Scream, το οποίο βάζει ολοταχώς για την πρεμιέρα του τον Ιανουάριο. Τώρα, λίγο πριν φτάσει στη δημοσιότητα το πρώτο trailer κατέφθασαν και νέα στιγμιότυπα με τους πρωταγωνιστές της 5ης ταινίας.

Η ταινία παρόλο που είναι η 5η στο franchise, θα ονομάζεται απλά “SCREAM”, με τον δολοφόνο και την εμβληματική μάσκα του που στοίχειωσαν τα παιδιά των 90s να επιστρέφει για άλλη μια φορά. Παρόλο που δεν έχουν αποκαλυφθεί πληροφορίες από την πλοκή, σε αυτό το φιλμ θα δούμε αρκετά γνώριμα πρόσωπα από τα περασμένα και αυτό μπορείτε να το δείτε και παρακάτω, μέσα από τις πρώτες εικόνες.

Φυσικά, η Courteney Cox δε θα μπορούσε να λείπει από την 5η ταινία του Scream, ενώ θα πρωταγωνιστήσει για άλλη μια φορά και η Neve Campbell. Στα μέλη του cast έχουμε και τους David Arquette, Roger L. Williams, Marley Shelton, Melissa Barrera, Jenna Ortega, Jack Quaid, Mason Gooding, Jasmin Savoy Brown, Mikey Madison, Kyle Gallner, Dylan Minnette και Sonia Ben Ammar.

Την παραγωγή του reboot έχουν αναλάβει οι Paramount Pictures και Spyglass Media Group, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι James Vanderbilt και Guy Busick. Τη σκηνοθεσία του SCREAM έχουν αναλάβει οι Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett, ή αλλιώς το δίδυμο που είναι γνωστό και ως "Radio Silence".

Το Scream θα φτάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 14 Ιανουαρίου του 2022. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.