Eternals: Γιατί είναι η 2η μεγαλύτερη σε διάρκεια ταινία του MCU; Ξεπερνά το "Infinity War"

H Chloe Zhao εξηγεί ακριβώς τους λόγους
11 Οκτωβρίου 2021 22:56
Eternals: Γιατί είναι η 2η μεγαλύτερη σε διάρκεια ταινία του MCU; Ξεπερνά το "Infinity War"

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε πως οι δύο μεγαλύτερες σε διάρκεια ταινίες του MCU ήταν τα δύο μέρη του φινάλε του Infinity Saga, δηλαδή το Avengers: Infinity War και το Avengers: Endgame, τα οποία είχαν διάρκεια 2 ώρες και 29 λεπτά και 3 ώρες και 1 λεπτό αντίστοιχα.

Αυτά τα δεδομένα έρχεται να ανατρέψει το επερχόμενο και άκρως αναμενόμενο Eternals, της βραβευμένης με Όσκαρ, Chloe Zhao.

Πόσο μεγαλύτερο σε διάρκεια είναι όμως;

H διάρκειά του αποκαλύφθηκε πως είναι στις 2 ώρες και 36 λεπτά, δηλαδή 7 λεπτά περισσότερα από το Infinity War και έτσι κατατάσσεται ως η 2η μεγαλύτερη σε διάρκεια ταινία του MCU. Με ένα τεράστιο cast 10 πρωταγωνιστών ουσιαστικά, με ένα μεγάλο lore να το ακολουθεί και φυσικά όλα αυτά να ξεδιπλωθούν σε μια νορμάλ διάρκεια είναι σίγουρο πως μια 90λεπτη ταινία δε θα έφτανε. 

Η Chloe Zhao σε πρόσφατη συνέντευξή της επί του θέματος στο Fandango αποκάλυψε πως θα μπορούσε να "είναι ακόμη μεγαλύτερη" και πως "γίνονται πολλά" στην ταινία. 

Συγκεκριμένα εξήγησε με λεπτομέρεια τη θέση της γύρω από τη διάρκεια και τα όσα διαδραματίζονται:

Θα μπορούσε να είναι ακόμη μεγαλύτερη...Ξέρετε έχει δέκα χαρακτήρες, τους Celestials και περίπου 7.000 χρόνια ιστορίας. Συμβαίνουν πολλά. 

"...Υπάρχουν τρία πράγματα για τα οποία είμαι πιο ενθουσιασμένη από τα υπόλοιπα. Είμαι ενθουσιασμένη που θα ξεκινήσουν αυτό το επικό ταξίδι στο χώρο και τον χρόνο και θα περάσουν όμορφα με αυτούς τους απίθανους χαρακτήρες. Έπειτα είμαι ενθουσιασμένη που θα μάθουν νέα γύρω από τη μυθολογία του MCU και θα κάνει βήματα μπροστά το σύμπαν για τους fans. Επίσης είμαι ενθουσιασμένη που θα εξερευνήσουμε μερικές υπαρξιακές ερωτήσεις, που ως άνθρωποι αναρωτιόμαστε από την αρχή του χρόνου."

Ενδεικτικά το cast των Eternals απαρτίζεται από τους: Gemma Chan (Sersi), Angelina Jolie (Thena), Richard Madden (Ikaris), Kumail Nanjiani (Kingo), Lauren Ridloff (Makkari), Brian Tyree Henry (Phastos), Salma Hayek (Ajak), Lia McHugh (Sprite), Don Lee (Gilgamesh), Kit Harington (Black Knight), και Barry Keoghan (Druig). 

Το ETERNALS της Marvel Studios θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Νοεμβρίου στους ελληνικούς κινηματογράφους.