The Expendables 4: Χωρίς Stallone, τελικά, όλο το υπόλοιπο cast φτάνει σύντομα Θεσσαλονίκη

Η μισή ταινία θα γυριστεί στη συμπρωτεύουσα
07 Οκτωβρίου 2021 18:12
The Expendables 4: Χωρίς Stallone, τελικά, όλο το υπόλοιπο cast φτάνει σύντομα Θεσσαλονίκη

Έχουμε εξελίξεις στο θέμα του The Expendables 4 και της δεύτερης μεγάλης χολιγουντιανής παραγωγής που θα γυριστεί στη Θεσσαλονίκη, μετά το "The Enforcer" με τον Antonio Banderas. Πρόσφατα σας είχαμε ενημερώσει πως η πλειοψηφία του cast θα έρθει σύντομα στην συμπρωτεύουσα για τα γυρίσματα. Ωστόσο, ύστερα από συνάντηση που είχε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, με τον παραγωγό της Millenium Media, Roben Van Norden ανακοίνωσαν πως θα βρεθεί όλο το cast στην πόλη εκτός του Sylvester Stallone, ο οποίος θα παρευρίσκεται στο Λονδίνο για τα υπόλοιπα γυρίσματα. 

Τι σημαίνει αυτό; Πως στη Θεσσαλονίκη στις 30 Οκτωβρίου συγκεκριμένα θα καταφθάσουν οι Megan Fox, Jason Statham -που ακούγεται πως είναι οι βασικοί πρωταγωνιστές της ταινίας- Andy Garcia, Dolph Lundgren, 50 Cent, Tony Jaa, Randy Couture και πολλά ακόμα νέα πρόσωπα του cast.  

Η μισή ταινία θα γυριστεί στη Θεσσαλονίκη

Από την ίδια ανακοίνωση μαθαίνουμε πως τα μισά γυρίσματα των νέων "Αναλώσιμων" θα λάβουν χώρα στην Θεσσαλονίκη, πράγμα που από μόνο του θα αποτελέσει ατραξιόν για τη πόλη και μια διαφήμιση μέσα από τα social media που φαντάζει ανεκτίμητη. Μάλιστα, ο van Norden αποκάλυψε πως σύντομα ανακοινωθεί ακόμη μια χολιγουντιανή ταινία που θα έρθει στη Θεσσαλονίκη. 

Μάλιστα, το budget των γυρισμάτων στην Θεσσαλονίκη φτάνει σχεδόν τα 20 εκ. ευρώ, χονδρικά δηλαδή το 1/3 του συνολικού budget της ταινίας, όπως αποκάλυψε ο Πάνος Κουάνης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΕΚΟΜΕ. Ήδη έχει στηθεί στη βάση της Millenium Media στη Θέρμη ένα τελευταίας τεχνολογίας στούντιο το οποίο φέρει εντυπωσιακό εξοπλισμό που πρώτη φορά φτάνει στην Ελλάδα και θα παρουσιαστεί. 

Στην Αγγλία ο Stallone: Ανέβασε βίντεο στο Instagram

Ο Sly είναι ο μόνος του cast που δε θα έρθει στη Θεσσαλονίκη τελικά και θα χάσουμε μια ευκαιρία να δούμε τον "Rocky" και έναν ζωντανό θρύλο του σινεμά από κοντά.

Ωστόσο, ο ίδιος μέσα από το Instagram λογαριασμό του ανήρτησε ένα βίντεο όπου διαβάζει μεθοδικά το σενάριο του Expendables 4 την ώρα που βρίσκεται σε ένα ακριβό εστιατόριο στο Λονδίνο. Όταν πρόκειται για δουλειά ο Stallone σοβαρεύει ειδικά όταν, όπως λέει, έχει να γυρίσει μια μεγάλη σκηνή με τον Statham. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone)