Ο Andrew Garfield πρωταγωνιστεί στο νέο μιούζικαλ του Netflix και αυτό είναι το πρώτο trailer

Θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους και το Netflix
05 Οκτωβρίου 2021 08:23
Ο Andrew Garfield πρωταγωνιστεί στο νέο μιούζικαλ του Netflix και αυτό είναι το πρώτο trailer

Το Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο trailer από το tick, tick…BOOM! με πρωταγωνιστή τον Andrew Garfield (The Amazing Spider-Man, The Social Network), το οποίο αναμένεται να φτάσει στη μικρή, αλλά και στη μεγάλη οθόνη μέσα στον Νοέμβριο.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Lin-Manuel Miranda (In the Heighs, Hamilton) και είναι βασισμένο στο αυτοβιογραφικό μιούζικαλ του Jonathan Larson, ο οποίος έχει γίνει γνωστός και από το μιούζικαλ του “Rent”.

Η ταινία θέλει να μας παρουσιάσει τη ζωή του Jon, ενός μουσικοσυνθέτη με μία καθώς πρέπει στη ζωή, που έχει όνειρο να γράψει ένα μεγάλο αμερικανικό μιούζικαλ. Έτσι, θα δουλέψει για να γίνει το όνειρό του πραγματικότητα, αλλά όλο αυτό θα του κοστίσει γιατί αρχίζει και νιώθει την πίεση της δουλειάς -και όχι μόνο, φτάνοντας στα όριά του να…’εκραγεί’.

Πλάι στον Garfield πρωταγωνιστούν και οι Alexandra Shipp, Robin de Jesús, Joshua Henry, MJ Rodriguez, Bradley Whitford, Tariq Trotter, Judith Light και Vanessa Hudgens, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Steven Levenson.

Το tick, tick...BOOM! θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους, αλλά και στο Netflix στις 19 Νοεμβρίου. Δείτε το επίσημο trailer της ταινίας μέσα από τον player που ακολουθεί.