Το νέο trailer του “Encanto” της Disney είναι γεμάτο μουσική και χρώματα

Θα κάνει πρεμιέρα ένα μήνα πριν τα Χριστούγεννα
30 Σεπτεμβρίου 2021 10:49
Το νέο trailer του “Encanto” της Disney είναι γεμάτο μουσική και χρώματα

Η Disney κυκλοφόρησε το νέο trailer του “Encanto”, του ολοκαίνουργιού παραμυθιού της που αναμένεται να σας μαγέψει τον ερχόμενο Νοέμβριο. Η ταινία μάς προσκαλεί σε ένα μαγικό ταξίδι φυσικά με την θαυματουργή πινελιά της Disney και πρωταγωνίστρια την Stephanie Beatriz του Brooklyn Nine-Nine.

Πρόκειται για την 60η animated ταινία του Disney Animation Studios με μία ιστορία που είναι γεμάτη χρώματα, αρώματα και φυσικά τραγούδια που θέλουν να δώσουν μια χρωματιστή πινελιά λίγο πριν φτάσουν τα Χριστούγεννα. Αξίζει να αναφερθεί, ότι τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι Jared Bush και Byron Howard του εξαιρετικού Zootopia.

Η πλοκή του Encanto έχει ως εξής:

Η Mirabel είναι ένα κορίτσι που ζει με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της στην Casa Madrigal στην Κολομβία, εκεί όπου όλοι έχουν και από μια μαγική ικανότητα, εκτός από την ίδια. Έτσι, ξεκινάει μια μεγαλειώδης περιπέτεια για να βρει πρώτα μια θέση στον κόσμο της και έπειτα την δική της μαγική δύναμη που κρύβει.

Τη μουσική της ταινίας και τα τραγούδια της γράφει ο Lin-Manuel Miranda (Hamilton, In the Heights) και η τελευταία του συνεργασία με την Disney μας έφερε τα επιτυχημένα τραγούδια στη "Moana" του 2016.

Encanto: Η νέα ταινία της Disney σάς προσκαλεί σε ένα σπίτι θαυμάτων και λάτιν θεαμάτων (ΒΙΝΤΕΟ)

Πότε θα κάνει πρεμιέρα το Encanto;

Το "Encanto" αναμένεται να προβληθεί στους κινηματογράφους στις 24 Νοεμβρίου του 2021.