Licorice Pizza: Αυτή είναι η νέα ταινία του Paul Thomas Anderson με τον Bradley Cooper (ΒΙΝΤΕΟ)

Το πρώτο trailer είναι εδώ και θυμίζει κάτι από "Boogie Nights"
28 Σεπτεμβρίου 2021 18:23
Licorice Pizza: Αυτή είναι η νέα ταινία του Paul Thomas Anderson με τον Bradley Cooper (ΒΙΝΤΕΟ)

Με ένα ραβασάκι στον έρωτα και την καλιφορνέζικη ζωή των '70s επιστρέφει ο Paul Thomas Anderson στη σκηνοθετική καρέκλα, καθώς αποκαλύφθηκε με ένα πρώτο trailer η νέα του ταινία με τίτλο "Licorice Pizza". Μέχρι πρότινος το μυστηριώδες φιλμ το γνωρίζαμε ως "Soggy Bottom" αλλά φαίνεται πως ο τίτλος άλλαξε και παραπέμπει σε μια εμβληματική αλυσίδα δισκοπωλείων που υπήρχε στη Νότια Καλιφόρνια. 

Σε παραγωγή της MGM, της Universal Pictures και της Focus Features το Licorice Pizza φαίνεται να είναι μια επιστροφή του Anderson σε εποχές του "Boogie Nights" και για ακόμη μια φορά φέρει ένα πολυπληθές cast με τον Bradley Cooper στο ρόλο του Jon Peters, που πατρονάρει τον πραγματικό πρωταγωνιστή της ταινίας. Αυτός είναι ο Cooper Hoffman και αν σας θυμίζει κάτι το επίθετο είναι γιατί πρόκειται για τον γιο του μακαρίτη Philip Seymour Hoffman στο κινηματογραφικό του ντεμπούτο. 

Το πρώτο trailer είναι καταπληκτικά κομμένο και ραμμένο πάνω στο "Life on Mars?" του David Bowie και μπορείτε να το απολαύσετε παρακάτω. 

LICORICE PIZZA Official Trailer

 

Εν ολίγοις πρόκειται για μια ιστορία ενηλικίωσης όπου ο χαρακτήρας του Hoffman υποδύεται έναν μαθητή λυκείου και επίδοξο ηθοποιό που ονειρεύεται να κυνηγήσει τις φιλοδοξίες του, το ρομάντζο και τα καλά της νεανικής του ζωής, την ώρα που η Alana Haim, ντράμερ του συγκροτήματος "Haim", υποδύεται την κοπέλα που ερωτεύεται. 

Το ανσάμπλ cast συμπληρώνουν οι John C. ReillySean PennTom Waits, Skyler Gisondo, και Maya Rudolph, που είναι σύζυγος του Anderson. Ο Benny Safdie (των αδερφών Safdie του Uncut Gems) υποδύεται έναν cameo ρόλο, ενώ συμμετέχουν επίσης οι:  Joseph CrossNate MannMary Elizabeth Ellis, και η Destry Allyn Spielberg, κόρη του θρυλικού σκηνοθέτη Steven Spielberg

Επίσημη αφίσα 

Η πρεμιέρα του Licorice Pizza αναμένεται σε επιλεγμένες αίθουσες στις 24 Νοεμβρίου και από τον Δεκέμβριο σε ευρύτερη διάθεση.